Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Lechia z całej tej ekipy wygląda najlepiej i swoją drogą fajnych mają tych grajków z przodu, Vinnyk, Bobcek, Khlan. Nie jest to taki ligowy dżemik jak piłkarze z Niepołomic czy Mielca.

Jak jutro Zagłębie wygra u siebie ze Stalą to wypisze się z "walki o spadek". Wydaje mi się, że Stal, Puszcza i... Śląsk.

Odpowiedz
Śląsk niestety się utrzyma, tam mimo wszystko to bardziej poukładany jest klub, mental większy i chyba większe ambicje co do utrzymania, w Gdańsku tam znów nie płacą, nie ma kto umierać za klub, tym bardziej, że tam sporo ukraińców, na trybunach też mizeria,

Odpowiedz
Jaga wypisała się z walki o mistrzostwo, a i muszą drżeć o utrzymanie podium.

Odpowiedz
Pytanie czy będzie plaża czy jeszcze powalczą o podium.

Odpowiedz
Ważne by w meczu z Rakowem grali o coś... Skoro już nie o Majstra to dobrze by grali o Puchary. Paradoksalnie dobrze że wygrała Pogoń i Legia

Odpowiedz
Ależ pięknie pękł ten siemieńcowy balonik. Jak już pisałem od miesięcy przy życiu utrzymywało Białystok jedynie niewiarygodne szczęście i Jesus. Jesus Imaz.

Odpowiedz
Oczywiście, że tak. Facet zdobył w roku ubiegłym mistrza w beznadziejnym sezonie gdzie mieliśmy wyścig żółwi. Swoją drogą mieli tyle samo punktów co Śląsk… w tym roku szło im przyzwoicie plus udana przygoda w bardzo ogórkowej LKE. Nie deprecjonuje osiągnięć ale gloryfikowanie Siemienca było przesadzone.
Co do walki o 3 lokatę to niestety ale trzeba będzie kibicować Legii w finale PP. Jeśli tego nie wygrają to czeka nas piekielnie trudna przeprawa w Warszawie.

Odpowiedz
Nawet jak Legia nie wygra PP to szanse na podium ma iluzoryczne. Za tydzień grają finał a Jaga gra ligę z Górnikiem u siebie. Jak Jaga wygra to Legia będzie miała 8 a w praktyce 9 punktów straty a do rozegrania zostaną im 4 kolejki gdzie będą musieli liczyć, że Jaga nie zdobędzie nawet punktu.
No chyba, że Jaga zrobi psikus i przegra z Gornikiem.

Odpowiedz
Dlatego lepiej żeby PP wygrala Legia (sam nie wierzę że to piszę). Będą syci w meczu z Nami a Jaga będzie walczyć o podium z Pogonią więc muszą gryźć trawę w meczu z Rakowem.
Tak czy inaczej najważniejsze to byśmy wygrywali My!

Odpowiedz
No właśnie, najważniejsze to, żebyśmy to my wygrywali... Generalnie daleki jestem od tego by już teraz koronować papszunów bo najbliższe trzy spotkania w Mielcu, z Jagą i w Kielcach do najłatwiejszych nie będą należeć. Jestem przekonany, że nie wyjdą z tego z kompletem punktów. Natomiast jest kwestia tego, że my nie jesteśmy zespołem na MP. Nie z tym mentalem, nie z taką ławką rezerwowych. W wątku meczowym dużo zostało napisane więc powielać tego nie będę. W mojej ocenie nie wszystko stracone, pytanie tylko czy klub chce tego MP bo jakoś tego nie widać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości