Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 16.08.2025, 20:15
Tryb drzewa
Ale wstyd. Kurwa mać. Jak my takim składem na Genk wyjdziemy to powodzenia. Nie dziwię się, że Douglas jest wkurwiony, że nie gra widząc to co robi Skrzypczak od początku sezonu.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Co za beznadziejny mecz Lecha. Gurgul dramat, Skrzypczak dramat, ogólnie tym drugim jestem mocno rozczarowany. Lisman to może rezerwy, Bengsston chyba zapomniał że to mecz, zupełnie niewidoczny. Ishak asysty ok, ale wg mnie gra bardzo słabo, wszystko mu odskakuje, nie podoba mi się jego gra, choć ambicji i gry w defensywie nie można mu odmówić. I jeszcze Rodríguez, może dajmy sobie spokój z Hiszpanami, każdy kolejny to wtopa. Po tym co dotychczas pokazał to ja w nim nic nie widzę. I trenet, który poddaje mecz w 75 minucie, zabierzcie tych Fabieme i Szymczaka, nie da się na nich patrzeć.
Napastnik na wczoraj. I skrzydła, łatamy tam jakimś dziadostwem. Obrona to my sami ostatnio sobie strzelamy, tyle baboli to w całym poprzednim sezonie nie było.

Odpowiedz
No to znowu liść w pysk od Rutka, nie idzie gra i zamiast drugiego napastnika którego nie mamy próbujemy Fabiena i Szymczakiem.
Cisną się słowa rodem Skorpiona ale... wypada trzymać poziom

Odpowiedz
(16-08-2025, 22:13)Bonx82 napisał(a): No to znowu liść w pysk od Rutka,

Zaraz zaraz zaraz! Przecież w temacie transferowym 2/3 forumowiczów spuszczało się jakie to Rutek transfery zrobił!
I teraz mamy tego efekty...

Odpowiedz
Palma to nie 10, Szymczak to nie piłkarz na Lecha, Fiabema to miałby problem z podaniem bidonu, a Lisman to nawet hymnu nie zna. Pierwsza połowa to Lech którego znamy, milion wrzutek do... Dramat. Pokazuje to jaką mamy kreatywności w środku pola.
Rodriguez widać, że ma fajny balans ciała i dryg to gry kombinacyjnej ale gdzieś jest problem.

Odpowiedz
No cóż. Trzeba zagryźc zęby na kilka miesięcy bo tak to będzie wyglądało.
Gdybyśmy mieli chociaż jeszcze z 3 Palmów. Ale nie mamy. Szkoda że przy pierwszej bramce była minimalna ręką. No i że Lisman z 18 m nie załadował bramki. Jak nie można wygrać to remis też dobry.
Na Skrzypczaku i Gurgulu nie będę się wyżywał bo szkoda strzępić klawiatury. Obiecujące zajawki krótkiej gry kombinacyjnej ale się nie udało. Może w czwartek. Statystki celnych strzałów 8:2

Odpowiedz
Gurgul to chyba rezerwy. Sytuacja przy 0:1 (był spalony na szczęście) to jest kryminał.
Perreira to ja nie wiem, od kilku meczu nie wychodzi z szatni.
Pierwsza połowa to miałem odczucie, że Ishak to musiał mieć bramkę teraz, zaraz, już, nał ..

Odpowiedz
Szanujmy ten remis (serkazm przez łzy). System z trzema nominalnymi lewoskrzydłowymi nie sprawdza się (sarkazm przez łzy). [EDIT] No właśnie miałem napisać to, co Mosina - niestety jesteśmy skazani na taki obraz gry przez czynniki obiektywne - dopóki nie przyjdzie ten prawoskrzydłowy i napastnik, dopóki Rodriguez nie zacznie grać (o ile w ogóle), dopóki nie wrócą kontuzjowane gwiazdy. Dopóki, dopóki, sezon "dopóki".

Odpowiedz
Osobny akapit dla Leo. Kolejny mecz gdzie nic nie wnosi, brak pojedynków 1x1. Czy aby na pewno to poziom Lecha? A może to taki Szymczak+?

Odpowiedz
PS: dzięki za kupon frajernia, 300zł poszło się j...
Skrzypczak jak ma tak grać to niech wraca do Jagi bo od początku sezonu więcej robi nam krzywdy niż jest z niego pożytku, Douglas wracaj do składu. Gurgul to w ogóle jest sabotaż co on robi na boisku. Lisman niestety pokazał, że czas na wypożyczenie miał setkę mógł zapytać bramkarza gdzie chce to strzelił w sam środek. Strasznie ogólnie wyglądamy jako zespół, Palma kozak, Ishak się starał ale nie da rady grać na 3 pozycjach na raz. Katastrofa. Tracimy punkty z największymi śmieciami w lidze.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości