(31-08-2025, 22:21)MichalM napisał(a): Jeśli bijesz do mnie to sam bym dziękował gdyby nie odjebał swojej cieszynki. Przypomnę, że Velde też miał swoje za uszami i również otrzymywał za to krytykę. Ale Fiabema nie jest VeldePo pierwsze, to cieszynka z uchem, czy też nastawienie ucha w stronę trybun, wcale nie musi oznaczyć nic negatywnego, a wręcz przeciwnie. Wypowiadałem się już na ten temat, gdy podobne zarzuty były stawiane.....Murasiowi, gdy po swojej bramce zrobił właśnie taki gest pod Kotłem.
Po drugie, to ja nie widziałem żadnego nastawienia ucha przez Fabiemę i nie widziałem, żeby ktokolwiek w Kotle w promieniu kilku-kilkuanastu metrów takie coś zauważył i się na to oburzał. Obejrzałem skrót i widzę, jak on biegnie równolegle do linii końcowej, gdzie to ucho jest od strony boiska a nie trybun i przystawia palec wskazujący. Nie ma to nic wspólnego z gestem, jaki wykonują piłkarze, nastawiający ucho do trybun, jak to zrobił na przykład Muraś.
Skrzypa podbiegł i go normalnie objął....
Rozumem, jakby uciszał trybuny. Ale nawet zakładając, że nastawił to ucho jak Muraś, to co niby miałby przez ten gest przekazać negatywnego? Dobrze, że ludzie z trybun nie kierują się "wskazówkami" z forum...
(31-08-2025, 23:23)Mosina napisał(a): obejrzałem sobie jeszcze skrót, to co zrobił Lisman w Belgii mógł też zrobić Bentgsson, też asysta Fiabemy - bardzo fajne techniczne podanie na wolne pole. Niestety tylko boczna siatka
Ja tam nie widzę, żeby Fabiema dotknął tej piłki, którą z głębi rzucił Joel. To mi wgląda jak "pusty" ruch nogi w stronę piłki, czym zmylił obrońcę i dzięki temu piłka przeszła do Bengtssona.