Liczba postów: 769
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Jeśli trzeba napisać łopatologicznie wprost, że mój ostatni post był sarkazmem, to niniejszym czynię. Oczywiście że drugi garnitur Lecha powinien ich opędzlować kilkoma bramkami przewagi.
Liczba postów: 210
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Też tak uważam. Ludzie do czego to doszło to ja nie mogę pojąć. To z kim my mamy lekko łatwo i przyjemnie wygrywać? Z ligą RedBoxa? Gdyby ten mecz był na piachu to ostatecznie grają mecz z zawodnikami niewiele lepszymi od nas tutaj forumowiczów. I tu nie chodzi o pychę a o zwykłą przyzwoitość i szacunek do siebie.
Liczba postów: 398
Liczba wątków: 17
Reputacja:
9
Oczywiście poziom amatorów ze Słupska a z Gibraltaru jest inny. Nie zapominajmy jednak, że na Lecha wystarczy biegać i presować i tego się obawiam w tym meczu. Dla tych chłopaków mecz z Lechem to być może najważniejsze wydarzenie w ich życiu. Oczywiście mam nadzieje, że braki techniczne i taktyczne nie zostaną zrównoważone przez wybieganie i pozostawienie serducha na boisku. Liczę też, że nasi nie zlekceważą przeciwnika i pocisną od pierwszego gwizdka.
Liczba postów: 119
Reputacja:
3
30-10-2025, 09:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2025, 10:14 przez Bonx82.
Powód edycji: Literówka
)
Ja pierole tyle rozkminiania i strachu przed meczem z IV ligową drużyną? To może dwójka niech zagra będzie mniejsza różnica klas to i mniej obaw dla niektórych
Żenua
Liczba postów: 119
Reputacja:
3
Z tym błędem to żenua w moim wykonaniu:/
Tak, byłem pewien, że nie przegramy na Giblartarze ale porównywanie tych drużyn jest mimo wszystko bez sensu bo jednak między nimi też jest spora różnica. Co oczywiście nie usparwiedliwia postawy naszych kopaczy.
Nie wyobrażam sobie żeby w tak krótkim czas zaliczyć dwie kompromitacje i tyle. Chyba, że piłkarze grali by na zwolnienie trenera ale ta opcja odpada(przynajmniej według mnie)
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Jak wyjdzie pierwszy skład to jestem spokojny ale gdzie ogrywać zmienników? I o to się rozchodzi, że rezerwowi też muszą gdzieś zagrać i pokazać co potrafią.
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Ishaka nie powinno być dzisiaj nawet na ławce. Kiedy cały mecz ma zagrać Agnero jak nie z takimi amatorami. Niech udowodni, że został sprowadzony przez Lecha zasadnie i potrafi strzelić przynajmniej ze dwie piłkarzom Gryfa.
Liczba postów: 210
Reputacja:
8
Angero miał juz szansę teraz czas na młodego