Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Dajmy spokój to, że z dwa razy odebrał piłkę i co z tego skoro albo podał za plecy albo do przeciwnika. Dośrodkowania do nikogo przeciwnik wybija na 20 metr jest tam Ouma i co? G... podaje do przecwnika i tak cały mecz. Nie szło tego oglądać. Oczywiście na plus, że go chociaż było widać bo Gisliego to nie było na boisku chyba.
A i tak największym pajacem był Agnero. Jezu jaki to jest dziad. Potem już nawet mu nie podawali bo po chuj skoro wiadomo, że to strata od razu.

Odpowiedz
Agnero pojawił się w Lechu po to, by wiara trochę odpuściła Fiabemie.

Odpowiedz
No to by się zgadzało ściągnęli takiego dziada, że teraz nie można Fiabemie powiedzieć, że jest najsłabszy bo kolega go bije na głowę.

Odpowiedz
To jest tak piękna laurka dla Brygady RR, że my od epizodu Kownackiego nie potrafimy ściągnąć tu Ishakowi kogoś, kto choćby coś sobą reprezentował. Już nie mówię o jakimś konkurowaniu, ale napastnik z minimum smykałki do tego fachu, z jakąś czutką do strzelania, minimum ogarnięcia.

Odpowiedz
Generalnie my umiemy w napastników ale jest jeden warunek. Poprzednia jedynka musi odejść z klubu. Inaczej to nie wypala. Od czasów Lewego i Rengifo oraz Reissa nie mamy dwóch kotów w ataku.

Odpowiedz
Mamy mlodego - dlaczego on nie gra?

Odpowiedz
Napiszę tutaj bo temat meczowy i tak zaraz zniknie.

Nie jestem ZDZIWIONY tym wynikiem, nie jestem WKURWIONY tym wynikiem, jestem za to kurewsko ZAŻENOWANY tym wynikiem. Jest mi dosłownie WSTYD.

Jebane śmiecie w niebieskich koszulkach okryli się już HAŃBĄ na całe życie, przez całe ich piłkarskie życie będzie oznaczone tym meczem, tą przegraną. NIE DA się bardziej upaść niż wczoraj, trzeba zapisać cały skład na pamiątkę, aby te kurwy przez całe życie mieli wypisane na ryju "PORAŻKA Z GIBRALTAREM". Coś jak w bękartach wojny swastykę robili na czołach tak tym pizdom powinno się na ryjach wydrapać "Lincoln 2:1"

Oto skład HAŃBY: Lech: 41. Bartosz Mrozek - 20. Robert Gumny (46, 2. Joel Pereira), 27. Wojciech Mońka, 72. Mateusz Skrzypczak, 4. João Moutinho - 19. Bryan Fiabema (57, 9. Mikael Ishak), 6. Timothy Ouma, 23. Gísli Þórðarson (72, 43. Antoni Kozubal), 99. Pablo Rodríguez, 14. Leo Bengtsson (46, 77. Luis Palma) - 7. Yannick Agnero (46, 88. Taofeek Ismaheel). 
Trener:  Niels Frederiksen

Każdy z tych frajerów już na zawsze będzie miał pamiętane w jaki sposób zapisali się w dziejach Lecha, w dziejach polskiej piłki kopanej. Nie ma żadnego tłumaczenia rotacjami, kontuzjami, murawą czym kurwa kolwiek innym. Mieli święty obowiązek pokonać ten zespół nawet z opaskami na oczach. 
TEJ PLAMY NIE DA SIĘ ZMAZAĆ

Na zawsze każdy z tych piłkarzy i ten trener będzie FRAJEREM

Tyle miesięcy, lat budowania marki Lech, dumy ze zdobywanych mistrzostw Polski, tyle lat budowania frekwencji, wszystko poszło się jebać. NIKT z tych kurw nie zasługuje na jakikolwiek szacunek. Poważnie po meczu zabrakło mi jednego, aby kibice obecnie nacharkali tym frajerom na twarz i kazali wypierdalać, bez żadnego tłumaczenia porażki i słuchania frazesów że "z legią będziemy walczyć o zwycięstwo".

Nawet po meczu z Grodziskiem jak spadaliśmy z ligi z biletami po 10zł bo Drzymała się dorzucał nie czułem takiego wstydu, wtedy po prostu taki był nasz los. Ale wczoraj, po tym blamażu po prostu stracili wszystko. Nawet po tych wszystkich  Stjarnanach, Żalrgrisach, Rzeszowach nie było aż takiego wstydu jak wczoraj.

Jeszcze tylko wspomnę o jednym bo widzę już się pojawia w temacie meczowym - nie, Piothek akurat wczoraj nie zawinił ani trochę, to piłkarze i trener doprowadzili do największej klęski w dziejach Lecha.

Odpowiedz

Na Mrozka patrzeć nie mogę on jakby myślami był co mecz na wakacjach. Ja nie wiem dlaczego w tym klubie mus być zawsze tak grzecznie że aż mdli.

W Jagielloni broni 19 latek. Tak tylko przypominam

Odpowiedz
Lepiej nie przypominaj. robi to z powodzeniem zastępując 21 latka który zaczął bronić w Jadze w wieku 20 lat. My za to kupujemy 22 latka bp ma potencjał . W wieku 22 lat to ma się doświadczenie a nie potencjał. W Jadze nie wydają pieniędzy ale mają rozum, wiedzę i są profesjonalistami. My mamy nieudaczników którzy wmawiają nam najlepsze transfery i straszą że jak nie będzie sukcesu to cofamy się 5 lat wstecz. Te "transfery" przegrały wczoraj z amatorami grając w przewadze bo sędzia robił co mógł i nawet gwizdał karne nie w tę stronę
Powtórzę to co napisałem pod koniec okna transferowego. Jeśli Piotruś Pan chce by Klub się rozwijał to niech jedzie do Białęgostoku z dwoma kontraktami zostawiając w nich puste miejsce na kwoty. Bez względu ile tam wpisze Duet Magików to i tak będzie najlepszy ruch w jego piłkarskim życiu.

Odpowiedz
(Dzisiaj, 08:18)marekst napisał(a): Na zawsze każdy z tych piłkarzy i ten trener będzie FRAJEREM

Serio? Ishak, Joel i Niels na zawsze frajerami, bo przegraliśmy mecz na Gibraltarze? Ludzie lodu na głowę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 13 gości