Liczba postów: 527
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
Po takim rozsprzedaniu kadry, Jagiellonii - obstawiam - już Siemieniec nie pomoże i czeka ich walka o miejsca w pierwszej ósemce, ale poniżej podium.
Liczba postów: 253
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Nie komentujemy meczu podczas...Ja już jednego posta usunąłem bo zapomniałem o tej starej forumowej prawdzie.
Reputacja:
11
Na ten moment skład wygląda na gorszy ale tam też musi się wszystko ułożyć a na ten przykład koleś z MLS w 15 minut zrobił więcej niż Flach przez cały zeszły sezon. Jeszcze nie wiadomo kogo na co tam stać.
Liczba postów: 291
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Ta podjarka Widzewem zaczyna drażnić tak jak wcześniejsza Rakowem.
Dzisiaj wyszli sobie na Jagę:
Gikiewicz - Krajewski, Visus, Żyro, Kozlovsky - Selahi, Akere, Alvarez, Shehu, Fornalczyk - Bergier.
Czym tu się podniecać?
Liczba postów: 527
Liczba wątków: 5
Reputacja:
25
27-07-2025, 20:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2025, 20:25 przez strzelisty jupiter.)
Poza Fornalczykiem druga linia brzmi jak by ktoś odczytywał listę wyjazdową na jakiegoś erasmusa.
Kojarzycie czy któryś z nich ma napletek?
Reputacja:
11
@Mosina oczywiście, że naszych. Ale warto poczekać z oceną zawodów każdego meczu do ostatniego gwizdka i mam tu na myśli przede wszystkim siebie.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Dla postronnego kibica początek Ekstraklasy jest jak świetny film w kinie. Bramki, remontady niczym w Madrycie, bramki ładne.