Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Zdecydowanie poszli Wink

Jaga gra u siebie na...fioletowo?

PS. Ok wyjaśnili. Widzew nie ma trzeciego kompletu jeszcze który by nie był żółty ani czerwony.

Odpowiedz
Po takim rozsprzedaniu kadry, Jagiellonii - obstawiam - już Siemieniec nie pomoże i czeka ich walka o miejsca w pierwszej ósemce, ale poniżej podium.

Odpowiedz
Nie komentujemy meczu podczas...Ja już jednego posta usunąłem bo zapomniałem o tej starej forumowej prawdzie.

Odpowiedz
A to nie był komentarz meczu. Smile Spojrzałem po prostu na ich skład wyjściowy. Co prawda oszczędzają tam kilku chłopaków na rewanż w pucharach, jednak brak Čurlinova, Diaby-Fadiga, Semedo, Hansena, Moutinho, Sáčka czy Skrzypczaka będzie na tyle odczuwalny w przekroju całego sezonu, że raczej tym razem osoba Siemieńca nie pomoże.
Niemniej dzisiejsze odwrócenie wyniku w naszym stylu z wczoraj godne podkreślenia. Zwłaszcza, że baty na dupe zebrał Zgierz.

Odpowiedz
Na ten moment skład wygląda na gorszy ale tam też musi się wszystko ułożyć a na ten przykład koleś z MLS w 15 minut zrobił więcej niż Flach przez cały zeszły sezon. Jeszcze nie wiadomo kogo na co tam stać.

Odpowiedz
(27-07-2025, 19:32)Róża napisał(a): Nie komentujemy meczu podczas...Ja już jednego posta usunąłem bo zapomniałem o tej starej forumowej prawdzie.

A to nie dotyczyło tylko naszych meczów? Wink To jest wątek ogólny 

Z dwojga złego dobrze ze wielki nowy Widzew przegrał

Odpowiedz
Ta podjarka Widzewem zaczyna drażnić tak jak wcześniejsza Rakowem.
Dzisiaj wyszli sobie na Jagę:
Gikiewicz - Krajewski, Visus, Żyro, Kozlovsky - Selahi, Akere, Alvarez, Shehu, Fornalczyk - Bergier.
Czym tu się podniecać?

Odpowiedz
Poza Fornalczykiem druga linia brzmi jak by ktoś odczytywał listę wyjazdową na jakiegoś erasmusa.
Kojarzycie czy któryś z nich ma napletek?

Odpowiedz
@Mosina oczywiście, że naszych. Ale warto poczekać z oceną zawodów każdego meczu do ostatniego gwizdka i mam tu na myśli przede wszystkim siebie.

Odpowiedz
Dla postronnego kibica początek Ekstraklasy jest jak świetny film w kinie. Bramki, remontady niczym w Madrycie, bramki ładne.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 50 gości