Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Na ten moment GKS wygląda fatalnie. Ale czy powodem takiego załamania miałaby być sprzedaż Repki i Bergiera?
Myślę, że Górak ich poukłada na nowo. W tamtym sezonie byli bardzo pozytywnym zaskoczeniem.

Odpowiedz
Na GKS i Piast spadła kara boska za końcówkę zeszłego sezonu.

Odpowiedz
Prawdziwa kara przyjdzie jak po meczach z Kolejorzem będą mieli 0 punktów wywalczonych.

Odpowiedz
Ciężko o bramki, kiedy w ataku gra Rosołek, a zmienia go Buksa. Bergier wybitnym napastnikiem nie jest, ale na Ekstraklasę jest dobry, jestem pewny, że w Łodzi spokojnie wykręci dwucyfrowke. Jak tam jakiegoś nagłego zaciągu obcokrajowców nie będzie i ktoś tam nie odpali to ciężko będzie w Katowicach.

Odpowiedz
Arka ze zwycięstwem, Kolendowicz może szukać nowego zajęcia.

Odpowiedz
Warto zaznaczyć świetny gol Jakubczyka na 2-1 Wink

Odpowiedz
I jeszcze lepszą cieszynkę... za którą już przeprosił.

Odpowiedz
Fornalczyk naciągacz. Tu jestem pod wrażeniem analizy var
Natomiast ogólnie Widzew powinien grać w 10. Stempel i to z dużym impetem na Sekulskim. Czas żeby druga żółta kartka była varowana

Odpowiedz
Daj spokój... Jest taki klub ze stolicy Polski, który by nie mógł dokończyć meczu z braku zawodników....albo nie dostawaliby wogóle żółtych kartek

Odpowiedz
Kosowski jest mistrzem ślepoty i stronniczości, Jędrzejrzyk staje na stawie skokowym przeciwnika, są trzy powtórki a ten "nic tam nie było"...
GKS zagrał świetną pierwszą połowę, ale przegrywał. Gol stadiony świata Nowaka wystarczył na remis do 94 minuty...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 22 gości