Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ale ja nie porównuję tylko mówię o medialnych bohaterach. Czasem uzasadnionych czasem nie. Raczej tłumaczę skad ten nieuzasadniony zachwyt o którym pisał Antonio

Odpowiedz
Nas Widzewem raczej nie ma za zachwytów, tylko medialny szum z wiadomych powodów.

Z Jagą i Rakowem to była/ jest trochę inna historia. Tam były "zachwyty", ale jednak uzasadnione.

W Widzewie podoba mi się na razie ten Shehu.

Odpowiedz
(16-08-2025, 13:14)Icek napisał(a):
(16-08-2025, 00:29)Mosina napisał(a): Tzw opinia publ na siłę i łatwo szuka i znajduje bohaterów. Kiedyś był Raków. Potem Jaga. Trochę się przejadło to teraz Widzew bo wydają hajs. Ale przecież po 2 kolejkach to Cracovia została okrzyknieta mistrzem Wink

Ale nie porównujmy Rakowa czy Jagielloni z Widzewem. Przecież dwie pierwsze ekipy to jest od kilku lat polski top z mistrzostwami w kolekcji, więc pochwały jak najbardziej zasłużone.
Chodzi mi o to, że nikt z pierwszego składu Widzewa nie wygryzłby żadnego swojego odpowiednika z klubów TOP4 ze składu a robi się z nich poważnego kandydata do mistrzostwa.

Odpowiedz
(15-08-2025, 22:06)Róża napisał(a): Dzisiaj piątek.
 Faktycznie, dni mi się pomieszały, mój błąd

Odpowiedz
Wczoraj Arka z GKS-em 4-1 w trąbę, chłopaki się nie popisali, oby w derbach zagrali duuużo lepiej

Swoją drogą nadchodzące derby Trójmiasta mogą być obfite w bramki

Odpowiedz
(22-08-2025, 21:00)strzelisty jupiter napisał(a): Najbliższym celem jest rozbić Widzew w drobny mak. Tyle.
jednego żydzewiaka mniej, Bergiel właśnie asa kier zdobył

Odpowiedz
Ta Pogoń taka odświeżona jakaś . Szczególnie Huja robi dobre wrażenie. Ciekawe że xG Pogoni tylko 0.27 a zrobili z tego dwie bramki

Odpowiedz
Karuzela trenerska czas start. Szykuje się zwolnienie trenera Widzewa. Ile w tym prawdy to się okaże w najbliższym czasie.

Odpowiedz
W Legii wielka wyprz - Morishita wczoraj a kilka minut temu Fabricio Romano ogłosił deal Ziółkowskiego z Romą

Odpowiedz
a Jóźwiak możliwe że do Jagi?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości