Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Właśnie chciałem napisać, że chętnie bym się pośmiał z Legii ale też nie chciałbym pfu pfu wyprzedzać faktów i pisać, że "ten w cyrku się nie śmieje..."

Tymczasowa nowa miotła nie przynosi upragnionych rezultatów.

Raków, jak to Raków...tak jak zakładałem, że Papszun ogarnie swój grajdołek i zaczną chodzić.

Odpowiedz
Jeśli zakładasz, że Astiz to nowa miotła to rozumiem, że spodziewałeś się pozytywnych rezultatów po zatrudnieniu Rumaka Big Grin

Odpowiedz
Ja już się też nie odzywam. W czwartek zastanawiałem się co może przyćmić porażkę z Celie …no i dostałem odpowiedź

Rumak już był bardziej nową miotła. Iniaki był w sztabie poprzednich trenerów. Rumak nie

Prawdziwe nowe są w Łodzi

Odpowiedz
(09-11-2025, 18:35)Skorpion napisał(a): Jeśli zakładasz, że Astiz to nowa miotła to rozumiem, że spodziewałeś się pozytywnych rezultatów po zatrudnieniu Rumaka Big Grin

Potencjalni trenerzy obserwują zawodników, także piłkarze mają świadomość, że muszą się pokazywać.

Odpowiedz
No to się pokazali. W tej lidze każdy może wygrać z każdym. Tam problemem nie był Rumun tylko pizdy na boisku. Pościągali samych gwiazdorów i gówno im wychodzi.

Odpowiedz
Jest parę nazwisk, które się wyróżniają.

Zawsze tam był przerost ego, my jesteśmy ich totalnym przeciwieństwem.

Odpowiedz
Tam brakuje takich wyrobników do walki i spajania tego. Samymi gwiazdami się nie da wygrać.

Odpowiedz
... a Legia kurczak, Legia, Legia kurczak...

Odpowiedz
Wstrzymaj konie... póki co w tej kolejce wyprzedzili Nas Miedziowi, Papszuny i tuzy z Radomia. Porażka Legii zawsze cieszy ale oby (tfu tfu) nie była to mimo wszystko fatalna kolejka

Odpowiedz
Ja pierdole....ale ma meczycho ten młody bramkarz Jagielloni

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, 8 gości