Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ogólnie to jest świetne meczycho. Bardzo dobrze się to ogląda.

Odpowiedz
Tak, minus taki, że dość jednostronne choć było to do przewidzenia, że po czwartku Jaga będzie gotowa w 80%
Skoro nawet Romanczuk zaczął na ławie, Imaza w ogóle nie widać, Pietuszewski kopie się po czole

Odpowiedz
Remis byłby idealny. Ale obstawiam, że ktoś jeszcze wciśnie.

Odpowiedz
Dlatego nie oglądam tego meczu, jak nie oglądam, to zawsze wynik jest dobry dla mnie, jak tylko włączę choćby na ostatnie 5 min to zawsze ktoś wciśnie i jebanym fartem wygrywa.

Odpowiedz
Ale tam chodzi piła. Cały czas w jedną albo w drugą stronę. Jakbyśmy mieli dzisiaj grać z kimś z tej dwójki to wpierdol murowany.

Odpowiedz
(09-11-2025, 20:19)marekst napisał(a): Dlatego nie oglądam tego meczu, jak nie oglądam, to zawsze wynik jest dobry dla mnie, jak tylko włączę choćby na ostatnie 5 min to zawsze ktoś wciśnie i jebanym fartem wygrywa.

Musiałeś włączyć? Wink

Jaga wygrywa....kosmiczny mecz bramkarza Jagii

Marzę, żeby kiedyś nam Mrozek wybronił tak mecz....

Odpowiedz
(09-11-2025, 20:19)marekst napisał(a): Dlatego nie oglądam tego meczu, jak nie oglądam, to zawsze wynik jest dobry dla mnie, jak tylko włączę choćby na ostatnie 5 min to zawsze ktoś wciśnie i jebanym fartem wygrywa.

Nie wytrzymałeś ? Przyznaj się Smile

Trzeba mieć siłę żeby grać do końca. Może kiedyś my w ostatniej minucie przechylimy. W sumie Nieciecza i Jaga zrobiły to samo dziś

Odpowiedz
Bo w Jadze i Rakowie liczą się punkty, a nie miliony za bramkarza. Trelowski ława, Abramowicz ława.

Odpowiedz
Niby wynik dla nas niekorzystny, ale śledzie przegrywające w ostatniej akcji meczu - to zawsze cieszy.

Odpowiedz
Dzisiaj siłą woli wskakujemy tuż za Petrochemię. No muszą wykrzesać trzy punkty przed przerwą na kadrę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości