Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Wgl widzę, że Jaga czy Legia sparingi, a u nas znowu piłkarze wolne. XD No nie wiem nie wiem.

Odpowiedz
(15-11-2025, 16:59)WaNiA napisał(a):
(15-11-2025, 10:26)Róża napisał(a): Możliwe, że Ouma wróci z urazem z reprezentacji.

Ouma pauzuje w meczu z Radomskiem.

Nie pauzuje, ma przecież dopiero dwie żółte

Odpowiedz
@Kefas9494 było poruszane przeze mnie chwilę temu. Usłyszałem, że piłkarze tego potrzebują bo są uwaga zmęczeni mentalnie.
Jedno wielki XD
Żenada teraz jak się patrzy jak inni trenują a co my robimy to nie dziwię się, że tam nie ma formy ani zgrania.

Wszyscy się generalnie za głowę chwytają co to ma dać. Siedzenie w domu przez xboxem albo latanie na zakupy w kontekście beznadziejnej formy. Tylko NF i tutaj grupa dyżurnych ekspertów wie lepiej, że tak musi być.

Odpowiedz
(15-11-2025, 17:23)galis napisał(a):
(15-11-2025, 16:59)WaNiA napisał(a):
(15-11-2025, 10:26)Róża napisał(a): Możliwe, że Ouma wróci z urazem z reprezentacji.

Ouma pauzuje w meczu z Radomskiem.

Nie pauzuje, ma przecież dopiero dwie żółte

Nie pauzuje ale ma 3 kartki. Tę pierwszą dostał w meczu z Lechią w 25 minucie, potem wędka.

Odpowiedz
(15-11-2025, 17:59)Skorpion napisał(a): @Kefas9494 było poruszane przeze mnie chwilę temu. Usłyszałem, że piłkarze tego potrzebują bo są uwaga zmęczeni mentalnie.
Jedno wielki XD
Żenada teraz jak się patrzy jak inni trenują a co my robimy to nie dziwię się, że tam nie ma formy ani zgrania.

Wszyscy się generalnie za głowę chwytają co to ma dać. Siedzenie w domu przez xboxem albo latanie na zakupy w kontekście beznadziejnej formy. Tylko NF i tutaj grupa dyżurnych ekspertów wie lepiej, że tak musi być.

Szczególnie, że parę meczów i przerwa do końca roku z 14 dni

Odpowiedz
My jesteśmy zmęczeni mentalnie ich wyczynami, zwłaszcza w obronie.
Im pewnie w jakiś stopniu zależy na tym wszystkim więc nie dziwne, że mogą być zmęczeni tym wszystkim. Tym bardziej, że każdy im to wytyka na każdym kroku. Oczywiście, są w Lechu a to nie Nieciecza i to nie dziwne natomiast trudne może czasem być.

Odpowiedz
Jak ze wszystkim są pewnie różne szkoły. W temacie co lepiej przysłuży zawodnikom po maratonie meczów : pare dni wolnego czy mecze sparingowe i to w składzie z dupy bo połowa kadry jest na reprach albo leczy drobne urazy jak Ishak.

Jeszcze w kwestii „kilku meczów” - Pięć z tych kilku gramy co 3 dni. Ci co zostali w Poznaniu mogliby w sumie trenować pakowanie i rozpakowanie walizek Smile

Odpowiedz
Po naratonie, czy przed maratonem. Moim zdaniem, przed nami dużo cięższy okres, niż przed przerwą na kadrę. Zarówno jeśli chodzi o liczbę minut, jak i to, ile można w tym okresie przegrać. Wygrać nie można za wiele, bo wejście do TOP24 traktuję raczej jako obowiązek, a nie bonus...

Odpowiedz
Rzadko kiedy w listopadzie i grudniu można wiele wygrać. A nawet trzeba by tu powiedzieć, że nigdy w tych dwóch miesiącach nie można NIC wygrać, nie mówiąc o ZA WIELE.

Odpowiedz
Jak odpadniemy z LKE i PP to można co najwyżej wygrać. Puchar przechodni burmistrza Mosiny w maju. Pozdrawiam

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości