Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(09-11-2025, 20:26)MichalM napisał(a):
(09-11-2025, 20:19)marekst napisał(a): Dlatego nie oglądam tego meczu, jak nie oglądam, to zawsze wynik jest dobry dla mnie, jak tylko włączę choćby na ostatnie 5 min to zawsze ktoś wciśnie i jebanym fartem wygrywa.

Musiałeś włączyć? Wink

Pzelatywałem pilotem po kanałach ale naprawdę nawet na sekundę nie włączyłem! Big Grin
Jak pech to pech, akurat cała czołówka pod nas grała, aż strach co my zagramy za pół godziny.

Odpowiedz
Polecam jeszcze popatrzeć jak Augustyniak (wszedł w drugiej połowie) wracał przy drugiej bramce…

Odpowiedz
@Mosina ogólnie beka z tego jak się cała drużyna zachowała, tam chyba z 5 stało i sobie truchtało z powrotem na swoją połowę, jakby myśleli: "chuja zrobią"
tutaj to zajebiście widać, od 3 sekundy:
https://x.com/CANALPLUS_SPORT/status/198...5879852367

Odpowiedz
Podobnie było w pucharze. Może tak myślą że im bramek się nie strzela

Odpowiedz
(09-11-2025, 20:29)Gugus napisał(a): Bo w Jadze i Rakowie liczą się punkty, a nie miliony za bramkarza. Trelowski ława, Abramowicz ława.

Abramowicz dopiero co miał uraz i pewnie z marszu nie wszedł bo ten drugi dobrze się prezentuje. Nie wiem jak Trelowski.

Odpowiedz
Znalazłem info, że zaległe mecze zostaną rozegrane 14 grudnia oprócz naszego z Piastem, przeniesione na wiosnę.

Odpowiedz
Ciekawostka...
Raków Częstochowa szuka WOLONTARIUSZY na stanowisko skautów.

Jak ma być dobrze w naszej piłce...

Odpowiedz
To jest odlot. A śmiali się z naszego zaoferowania im Fiabemy..

Odpowiedz
Bo trzeba nie mieć wstydu aby zaoferować komuś Fiabeme.

Odpowiedz
Papszun ponoć dogadany z Legią

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, 7 gości