Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Nie do wiary, że nie wygraliśmy w stolycy.

Odpowiedz
nie byliśmy gotowi niestety, i do tego jednak obie ekipy były w tamtym czasie w kryzysie. my mam nadzieję teraz z niego wyłazimy, a oni (mam nadzieję) osiągną dno do końca grudnia

Odpowiedz
Ktoś słyszał o jakiś innych kandydatach na trenera Legii czy tylko Papszun i chuj?

Odpowiedz
Bielica się pojawiał też

Odpowiedz
Na Rumaka nie zasługują.

Odpowiedz
Czyli zaczyna się wyłaniać obraz taki, że oni nawet nie mają opcji B. Bo Nenad pewnie poza zasięgiem.

Odpowiedz
Ale płacz w Meczykach. Miód. Obnażyli się już na całego komu tam kibicują.

Odpowiedz
a bo to pierwszy raz? to jest aż niesmaczne. jeszcze dziś nie słuchałem ale chętnie to zrobię

Skorpion - oni nie mają nawet planu A przecież

Odpowiedz
Oni chcą Papszuna i Papszun chce do onych, jak sam wyrywny Marek wypalił. Tu tylko Świerczewski pokazał się jako człowiek z twarzą. Miodek chcąc trenera za damkę w sytuacji, gdy Raków jest w ferworze gry co trzy dni, robi z siebie pośmiewisko i wystawia sobie świadectwo jaką jest mendą i niepoważnym człowiekiem. Papszun również bez honoru i poczucia smaku. Idealnie by było, gdyby ostatecznie do tej Warszawki nie trafił.
Trzymaj Pan front, Panie Świerczewski, ani kroku w tył. Grube bejmy albo figa.

Odpowiedz
wczoraj już tonował że można mieć marzenia, i może się zdarzyć przecież że będzie w Rakowie do końca kontraktu

ogólnie śmiech i pokazanie że Legia to stan umysłu i wyobrażenie że im wszystko można. Brawo Swierczewski.

a swoją drogą, naprawdę? jak teraz się mówi "Legii się nie odmawia"? "to największy klub i wszyscy chcą tu trafi"? to jest niepojęte jak im wszystkim odpierdala na czele z pismakami którzy się pławią w tej narracji

wczoraj studio po meczach polskich drużyn i 99% pierdolenia o Legii

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, Hasan, 6 gości