02-12-2025, 10:25
Odnowienie kontuzji czy coś nowego?
|
Ocena wątku:
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa |
(02-12-2025, 09:24)Kefas9494 napisał(a): Milić wypada na 7-9 tygodni. W tym roku nie pomoże i pominie cały okres przygotowawczy. Więc pewnie realnie do gry to będzie na początku marca, może w połowie lutego. Gdyby był Salamon to nie byłoby problemu, ale w takiej sytuacji to chyba będzie trzeba ściągnąć jakiegoś stopera w zimę.
(02-12-2025, 10:55)Antonio napisał(a):A nie kurde, wybaczcie... Sieje ferment. Na Twitterze ktoś podrobił konto Lecha i napisał o tej przerwie i zerknąłem tylko i napisałem nie weryfikując. A teraz wchodzę na oficjala i faktycznie nic nie ma.(02-12-2025, 09:24)Kefas9494 napisał(a): Milić wypada na 7-9 tygodni. W tym roku nie pomoże i pominie cały okres przygotowawczy. Więc pewnie realnie do gry to będzie na początku marca, może w połowie lutego. Gdyby był Salamon to nie byłoby problemu, ale w takiej sytuacji to chyba będzie trzeba ściągnąć jakiegoś stopera w zimę.
Gdzie jest informacja na ile wypadł?
(02-12-2025, 13:34)Icek napisał(a): Stoper i szóstka to jak dla mnie dwa priorytety transferowe. Mnie Douglas ogólnie nie przekonuje. Sprzedałbym go, a w jego miejsce widziałbym "penera", lidera formacji. Mońkę bym zostawił, żeby walczył o miejsce trzeciego ze Skrzypą. Większe szanse daję temu pierwszemu. I to nie tylko na pozycję "trzeciego". Bardzo mi się podoba ostatnio, ale trzeba się liczyć u niego z wahaniami formy.
(02-12-2025, 13:34)Icek napisał(a): Stoper i szóstka to jak dla mnie dwa priorytety transferowe. Mnie Douglas ogólnie nie przekonuje. Sprzedałbym go, a w jego miejsce widziałbym "penera", lidera formacji. Mońkę bym zostawił, żeby walczył o miejsce trzeciego ze Skrzypą. Większe szanse daję temu pierwszemu. I to nie tylko na pozycję "trzeciego". Bardzo mi się podoba ostatnio, ale trzeba się liczyć u niego z wahaniami formy.