Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Cracovia Kraków - Lech Ponań, 7.12.2025 14:45
Tryb drzewa
Mrozek-Gumny-Skrzypa-Mońka-Gurgul-Ouma-Kozubal-Ali-Rodri-Palma-Agnero?

Odpowiedz
Bez sensu wymyślać skład jak się nie ma pojęcia o poziomie zmęczenia czy mikrourazach. Każdy w sztabie doskonale zdaje sobie sprawę z rangi najbliższych spotkań i to wszystkich 3, więc skład bedzie jaki bedzie. Nie raz juz Niels nas zaskoczył. I raczej powątpiewam, że posiłkują się informacjami z forumWink

Odpowiedz
Wyjść musi najsilniejszy skład bez kalkulowania. Ostatni ligowy mecz w roku, no muszą być trzy punkty żebyśmy nie utknęli gdzieś na dziewiątym miejscu do lutego. Wiem że jest płasko, wiem że mamy mecz zaległy, ale psychologicznie będzie to wyglądało bardzo słabo. Raczej mało prawdopodobne, ale nawet ta żenująca Legia może zrównać się z nami punktami w grudniu. Na papierze jest to niestety możliwe.
Więc Ishak od pierwszej minuty jeśli ma siłę biegać, bez kombinowania.
Z plusów, to Cracovia od 25. października (siedem spotkań) nie może strzelić swojemu przeciwnikowi więcej niż jedną kastę w meczu.

Odpowiedz
To tylko propozycja Smile Ja tam bym widział Gumnego w składzie. Stoperów mamy dwóch to żadnych możliwości nie ma. No i wiadomo, że kapitan z ławki nic nie daje. Musi grać od 1 minuty.

Odpowiedz
Też ciekawy jestem tego skladu. Douglas wraca, więc pewnie będzie na ławce i zluzuje Monke lub Skrzype na LKE. Zdziwię się jak kolejny raz zagra Pereira od początku. Gurgul na lewej nie do zajebania, więc akurat on raczej pewniak. Na środku pomocy alternatyw brak, ewentualnie ten Pablo, ale ostatnio gra wszystko od dechy do dechy, więc pytanie czy tym razem ktoś go nie zluzuje. Ofensywna trójka to kwestia dobrania dwóch do Palmy, pewnie wyjdą ci najmniej zmęczeni. Ale nie zdziwiłbym się też Lismanem od początku, żeby starać się ich od pierwszej minuty mocno spresowac. A atak to tak jak pisze Pan Forumowicz Jupiter: Jak Ishak zdrów to nie ma co się zastanawiać. Najwyżej w okolicach 60 minuty zluzuje go Yanniczek i wbije kastę na podwyższenie prowadzenia. Big Grin

Odpowiedz
Ja bym Alexa do składu nie wstawiał ani dziś ani z Mainz. Mońka z Skrzypą się rozumie po co to rozbijać. Ewentualnie na Sigmę.

Odpowiedz
Tez nie widzę Douglasa w razie Niemca (nomen omen).

Odpowiedz
(06-12-2025, 14:24)Skorpion napisał(a): Ja bym Alexa do składu nie wstawiał ani dziś ani z Mainz. Mońka z Skrzypą się rozumie po co to rozbijać. Ewentualnie na Sigmę.

No ja ogólnie też bym tego nie zmieniał, pytanie właśnie jak kwestia tych mikrourazów, zmęczenia, itp. Szczególnie taki Mońka od 12 listopada, zakładając, że na Cracovie wyjdzie w podstawie, rozegra w 26 dni 8 meczów po 90 minut. Czyli daje to mecz co 3,25 dnia. Wydaje się to dosyć sporo. Niemniej, wiadomo. To jest piłkarz, zaraz przerwa świąteczna, więc jak da radę to niech ciśnie te trzy ostatnie mecze i razem ze Skrzypą niech utrzymają jeszcze trzy czyste konta. Będzie ładna seria.

Odpowiedz
Pany, zostały 3 mecze... Tu nie ma co kalkulować. Wziąć pod uwagę jedynie tych najbardziej zmęczonych/mikrourazow żeby nie nabawili się kontuzji. I jazda na pełnej, tak jak to robią od kilku spotkań.

Odpowiedz
Nie ma co kalkulować ale jeśli są zmęczeni to lepiej rozkładać siły by maksymalnie najlepsze wyniki osiągnąć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości