Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Grają u siebie mają szansę. Chodź ich trener to chyba nie do końca wie co się dzieje. Z drugiej strony skład też nie jest mocarny.

Odpowiedz
Galaktikos w strefie spadkowej. Robimy pritnsc Wink

Odpowiedz
Odwróć tabele kurwa na czele!
Miód na moje oczy!

Ja pierdole, jakby to była ostatnia kolejka sezonu. My zapewniony MP a oni w ostatniej kolejce spadają....

Odpowiedz
Miejsce spadkowe, ale do gry w pucharach nie jest to jakaś duża strata i jak przyjdzie Papszun to ich jeszcze wyciągnie do walki o mistrza. Piast - Legia Smile jest możliwość przełożenia tego meczu czy muszą grać? jest duża szansa na wygraną gospodarzy na tym błocie.

Odpowiedz
Dokładnie, jeszcze nie dawno tutaj niektórzy cisnęli bekę z rakowa że na dole tabeli a obecnie jest nad nami, Arka dzisiejszym meczem przesunęła się o 5 miejsc, tutaj wystarczy 3 kolejki wygrać i nagle "grasz o puchary"

Odpowiedz
Oczywiście. Ale fakt jest faktem i to nie po trzech kolejkach. Tylko 18

Odpowiedz
Nie wiem jak może Was nie cieszyć obecny stan rzeczy... Oczywiście, że nie spadną. Obecnie są tam gdzie są i należy szydzić.

Odpowiedz
Dokładnie Wink

Przy okazji zero tituli mieli już ustawionego Radomiaka na 2:0 do przerwy, ale nie wygrali

Odpowiedz
Ej, trzeba przyznać, że trener Lechii i Feio z Radomiaka robią robotę. W szczególności ten pierwszy. Piłkarze noname, minusowe punkty, a już są w środku tabeli. Włożyłem im spadek, a tu proszę

Odpowiedz
Akurat Lechia zrobila bardzo dobra druga rundę poprzedniego sezonu. Dlaczego uważałeś że będą kandydatem do spadku. Przez te 5 pkt?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Egon, 6 gości