Liczba postów: 169
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
A Szymczak coś gra w ogóle w tych Katowicach? Bo że nie strzela widzę.
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Z Jagą podstawą dla każdego będzie przetrwać pierwszą połowę bo potem jest już z górki a mówimy o początku ich maratonu. Gorzej moim zdaniem będzie z Rakowem bo to jest kompletnie nijaka i nieobliczalna w meczach z ligowymi średniakami drużyna.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Też uważam, że niehonorowa jest naszym głównym rywalem w walce o majstra. Tym swoim Pypszunowym gównianym stylem będą przepychać dalej te mecze po 1:0.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 169
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Raków do końca sezonu ma jeszcze Legię, Pogoń i Jagiellonię.
Max trzecie miejsce na koniec sezonu.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
też ich się obawiam najbardziej, może dlatego że (poza Legią) ich nie chce na pierwszym miejscu też najbardziej. strasznie mnie wkurzają, na czele z ich pyszałkowatym trenerem.
No poza Pogonią to my też mamy te drużyny a oni poza Szczecinem grają u siebie.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Wszystko zaczęło się od nowa. Pytanie kto się wyłoży najbardziej a kto nie.
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Z Rakowem to o tyle jest problem, że to wyrobnicy Papszuna. Można cepa nie lubić ale potrafi dobrze zespół ułożyć pod przeciwnika, o czym z resztą się przekonaliśmy. Mam jednak nadzieje, że to będzie za mało no chyba, że Ivi osiągnie poziom sprzed kontuzji i będzie ich ciągnąć za uszy w gównianych meczach.
Co do Jagiellonii to liczę, że też dostaną kubeł zimnej wody jak Pogoń. Gloryfikacja ichniejszego treneiro staje się już irytująca. Grają z frajerami w Europie a podnieta jak by to była LM. Także teraz wyjdzie ich siła jak trzeba będzie się napieprzać z nieco poważniejszymi klubami w biedronkowej na przemian z nieprzewidywalną eklapą. Swoją drogą ciekawi mnie jak im wyjdzie utrzymanie kadry po sezonie, trzeba będzie wyskoczyć z siana na ewentualne kontrakty dla swoich gwiazd a w przypadku transferów out zobaczymy czy znowu im przyfarci z transferami in.
Pozostaje jeszcze Legia ale dla mnie to zagadka. Mam nadzieje, że finalnie przełożą wajchę na dobycie PP gdzie niewątpliwie szansę mają ogromną zdecydowanie większą jak włączenie się do realnej walki o MP.