Liczba postów: 1,093
Liczba wątków: 12
Reputacja:
33
Tak. Mówił też coś o otaczaniu się ludźmi ktorzy są dobrzy ale jest ich coraz mniej. Coś w ten deseń.
Żeby się nie zdziwił jakich ludzi spotka w stolicy.
Generalnie to jest bardzo sfrustrowany i zawiedzony, zapewne relacją z prezesem
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Tak czy siak takie sprawy załatwia się w gabinetach, słabe takie szpileczki będąc aktualnym trenerem Rakowa. A Świerczewski akurat nie ma noża na gardle i nie daje sobie w kaszę dmuchać. Ogólnie kijowa sytuacja, chipsy już dawno kupione i oglądam jak film klasy B.
Liczba postów: 421
Liczba wątków: 18
Reputacja:
9
Kurde szkoda, że ta runda jesienna dobiegła końca. My się rozkręcamy a w takiej warszawce to zaczynają sobie wić gniazdko w strefie spadkowej. No i ten cyrk w Częstochowie. Jaga też coś niewyraźna.
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 9
Reputacja:
36
Akurat Raków ostatnio wymiata, a my w lidze ledwo przędziemy patrząc na wyniki. Niech się to już kończy, czekamy na Murawskiego. To jest bardzo duży brak.
Liczba postów: 179
Reputacja:
13
08-12-2025, 20:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2025, 20:59 przez pacal.)
Właśnie sobie obejrzałem skrót Raków-GKS.
Nic nie wymiatają, to nadal szmaciarze z kupą fuksa.
Nie wiem jakim cudem GKS tego przynajmniej nie zremisował:
- Zrelak biegł sam na sam - dał się dogonić.
- Kontra 3 na 1 pod polem karnym - jakimś cudem nie oddali nawet strzału.
- Inny GKSiak wychodzi sam na sam z bramkarzem, na wprost bramki na ok 12 metrze, praktycznie karnego strzelał - strzał w poprzeczkę.
- Do tego parę innych sensownych okazji.
Do tego przy tej wspomnianej kontrze 3 na 1, Racovitan przejął wysunięcie i podał do bramkarza, który złapał piłkę.
Rakowowi w meczu z nami łysy celebryta dał za to rzut wolny pośredni.
Tutaj sędzia nic nie gwizdnął, mimo protestów GKSu.
A Raków miał w całym meczu 2 sensowne sytuacje - bramkę i strzał w spojenie.
Liczba postów: 1,571
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Wisła Płock co robi. Mam nadzieje, że to ostatni ich taki mecz z murarką w bramce. I pomyśleć, że gdyby nie zawalenie przez Wartę sezonu to Misiura dziś trenował by Wartę.
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 9
Reputacja:
36
@pacal
Raków ostatnio wymiata wynikami w lidze. Czy grają chujnie nie wiem, bo ich nie oglądam. Chciałbym by Lech osiągał takie rezultaty. Ich ostatnie mecze:
wygrana
wygrana
porażka
wygrana
wygrana
wygrana
porażka
wygrana
wygrana
remis z nami
Liczba postów: 673
Reputacja:
19
Nie mogę się nadziwić, że kogoś oglądającego Ekstraklasę, podnieca postawa średniaków w rundzie jesiennej. Abstrahując od tego, że mają mecz więcej niż my.