Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(Wczoraj, 08:05)galis napisał(a): Dokładnie! To wygląda trochę tak jakby w połowie wyścigu F1 nastąpiła neutralizacja i wjechał safety car. Szkoda tego meczu na skale- była szansa uniknięcia dwóch dodatkowych meczów a biorąc pod uwagę, że w praktyce liga rusza od zera mogą być one jak zjazd na tankowanie w rzeczonej F1

a ja mam takie wrażenie że nam nie przeszkadza ilość meczów, wręcz wyglądamy coraz lepiej jak gramy więcej. Uważam wręcz że dodatkowe 2 mecze to będzie okazja się lepiej zgrać, wejść wcześniej niż inne drużyny w rytm meczowy. Ale może się mylę - w końcu z definicji ostatnio MP wygrywa drużyna która nie gra w pucharach.
Co do analogii z F1 - bardziej jak zjazd na zmianę opon Smile Tankownia już nie ma

Odpowiedz
My niestety za czasów Rutkowskich dotąd nigdy nie wygraliśmy mistrzostwa grając w danym sezonie w pucharach minimum całą jesień:
sezon 2009/10 szybki zjazd do bazy z Bruggią
sezon 2014/15 Stjarnan wyleczył nas z Europy
sezon 2021/22 brak pucharów
sezon 2024/25 brak pucharów

Odpowiedz
Przed Nielsem żaden zagraniczny trener nie zdobył mistrzostwa... To, że coś się nigdy nie wydarzyło, nie znaczy, że nie może. Legia nam to udawadnia Smile

Odpowiedz
Racja. Tego się trzymajmy. Przerwijmy wreszcie ten impas w sezonach pomistrzowskich. Człowiek chce się cieszyć z obrony tytułu. Smile

Odpowiedz
(Wczoraj, 12:12)Lewik napisał(a): Przed Nielsem żaden zagraniczny trener nie zdobył mistrzostwa... To, że coś się nigdy nie wydarzyło, nie znaczy, że nie może. Legia nam to udawadnia Smile

ale to nieprawda akurat - bo wbrew obiegowej opinii, raz w życiu Legia spadła.

ale przed wojną więc to wypierają. wtedy zajęli ostatnie miejsce w 10 zespołowej lidze

natomiast w pełni popieram wiarę w obronę naszego mistrzostwa! Smile

Odpowiedz
Legia spadła ale CSKA jeszcze nie.

Odpowiedz
Ja nie piłem do tego czy spadła czy nie, ale podobno ma najgorsza serię w historii, a to się z definicji wcześniej wydarzyć nie mogło. Tak czy siak niech srubuja ten rekord dalej.

Odpowiedz
Seria serią ale za Czystego Czesia byli bezdyskusyjnie czerwoną latarnią, nie to co teraz. I to już nie jest przypadek.

Odpowiedz
Jaką masz definicję czerwonej latarni? Bo chyba nie jest nią 15 drużyna w 18 zespołowej lidze. W tamtym sezonie po 18 kolejkach mieli 18 punktów, teraz mają 19.

Odpowiedz
Cofam, mieli 3 pkt nad Termaliką po 18 kolejkach.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Pucenty, 19 gości