Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Co to jest za drużyna
Co bęcki zbiera tak
A gdy Legła Warszawa
W mediach płacz i wrzawa

I nie ma drugiej takiej
Co takie plecy ma
Bo gdy Legła Warszawa
W mediach płacz i wrzawa

jebać ich

Odpowiedz
Perspektywa spadku Legii jest bardzo kusząca ale mało realna. Napiszę więcej- stawiam śmiałą tezę ze na koniec sezonu będą wyżej niż Raków

Odpowiedz
Patrząc na to jak płaska jest tabela to myślę, że puchary wyciągną.

Odpowiedz
Nie będzie też niespodzianką, jak lider będzie walczył o utrzymanie.

Odpowiedz
Bez przesady - różnica rzędu dziesięciu punktów to jednak sporo. Jak na moje to oni tam mają tak wypalonych, przemielonych psychicznie w tej rundzie grajków, że tu żaden Papszun nie pomoże. Pewnie się utrzymają, ale nie ma bata, by dojechali choćby na to czwarte miejsce na koniec sezonu.

Odpowiedz
Patrząc na to co się działo w rundzie jesiennej, w maju wcale nie zdziwiłby mnie ich spadek jak i to, że mogą być finalnie nawet przed nami lub Rakowem. Bęben maszyn losującej wyniki jest pusty, 30 stycznia nastąpi zwolnienie blokady.

Odpowiedz
( 8 godzin(y) temu)strzelisty jupiter napisał(a): Bez przesady - różnica rzędu dziesięciu punktów to jednak sporo. Jak na moje to oni tam mają tak wypalonych, przemielonych psychicznie w tej rundzie grajków, że tu żaden Papszun nie pomoże. Pewnie się utrzymają, ale nie ma bata, by dojechali choćby na to czwarte miejsce na koniec sezonu.

Lech za Rumaka miał -8 do lidera a po 2 kolejkach -2 i mecz nr 3 u siebie. To jest tylko Ekstraklasa.

Odpowiedz
W mediach pojawia się informacja, że Widzew pobije rekord transferowy PL, 5 mln euro za skrzydłowego.
Nie jara minie ich szalona polityka transferowa - bardziej przypomina brazylijska pogoń.

Odpowiedz
To może będzie odrobinę lepszy od Rajovica bo ten kosztował trzy i pół 
Widzew będzie się spinał- Gikiewicz, będąc jeszcze tam, tłumaczył Kolegą w szatni że jak jesuenią nie zrobią wyniku to zimą przyjedzue cały wagon nowych Piłkarzy

Odpowiedz
No i to się dzieje, bo oprócz trójki wspomnianych biorą jeszcze Duńczyka Leragera do odcinania kuponów za 800 tysięcy € rocznie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości