Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ciekawy transfer u naszego najbliższego rywala. Dużo ostatnio nie pograł, ale może wciąż jest w stanie co nieco pokazać.

Odpowiedz
Szkoda, że po takiej wygranej nie udało nam się od nikogo odskoczyć w tabeli ale najważniejszy jest ten kop mentalny jaki będzie w głowach i nogach po takim zwycięstwie w Szczecinie. Obyśmy na tej pozytywnej fali schodzili na przerwę reprezentacyjną dalej będąc liderem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Myślę, że jest szansa aby po tej kolejce niektórym odskoczyć. Raków jedzie do Gliwic, liczę tutaj na co najwyżej remis papszunów. Jagiellonia, która jest w trakcie maratonu jedzie do Łodzi, gdzie być może po roszadach na ławce trenerskiej Widzewa coś drgnie no i muszą zacząć punktować bo za chwile aktywnie włączą się do walki o utrzymanie. Legia jedzie do Lublina, i tutaj podobna sytuacja z maratonem a i przeciwnik, który może się postawić. Najłatwiej to mają śledzie ale oni zapewne się już wypisali z walki o mistrzostwo, do tego problemy finansowe więc nie ma co na nich zwracać większej uwagi.

Odpowiedz
My musimy wygrać swój mecz. Ale zgadzam się w tej kolejce jest szansa na stratę punktów przez naszych rywali.

Odpowiedz
Raków w Gliwicach posędziuje Kuźma z Białegostoku.

Odpowiedz
Raków zwycięski. Nie ma co trzeba zrobić swoje, oby bez kartek Muraś i Sousa. Jazda Kolejorz!

Odpowiedz
raków znowu wygląda słabo, ale tylko sobie znanym sposobem zgarnia w takim stylu 3 punkty. Kolejorz dzisiaj po komplet!

Odpowiedz
Szymczak schodzi - Gieksa strzela.

Odpowiedz
Terminarz tej kolejki był pod nas ale niestety nikt się nie wyłamał z top3. Jaga ostatnio duże problemy w drugich połowach musimy o tym pamiętać za tydzień. Ogólnie teraz czekają nas 2 wyjazdy.

Odpowiedz
Prędzej czy później, być może nawet i za tydzień- po raz pierwszy od 6 kolejki możemy w końcu spaść z pozycji lidera. I będzie to pokłosie między innymi tego, że gdy mogliśmy odjechać na bezpieczny dystans, żeby sobie zapewnić bezpieczeństwo na taką ewentualność- zaliczyliśmy wpadki, gdzie ich być nie powinno, więc marginesu błędu już nie ma.
Wobec tego interesuje mnie jedno- czy teraz, na 10 kolejek przed końcem ta drużyna będzie w stanie w razie takiej konieczności, zmierzyć się z sytuacją, gdzie będzie trzeba jeszcze gonić. A, że będziemy gonić jestem pewny. Trzy lata temu finisz był zabójczy, teraz wydaje mi się, że będzie nieco trudniej. Pocieszeniem jest fakt, że Jaga i Raków na pewno choć raz jeszcze coś wtopią i mają mecz również między sobą, zabawa zaczyna się od teraz i najbliższej kolejki.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: joseph, Luka, 8 gości