Liczba postów: 91
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
To co piszą na różnych weszło to już jest pewne, że Sindre idzie do Molde?
Liczyłem, że się już dogadali i będzie następcą Nielsa.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Podobno nawet jak Nielsowi powinie się noga, nie ma takiej możliwości aby Sindre został pierwszym trenerem u nas.
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Przenosząc tutaj dyskusję o finansowej pozycji Lecha na tle zbrojących się nuworyszów - ja bym na miejscu Rutkowskich poszukał strategicznego inwestora w Chinach. Sponsorowanie przez jakiś chiński koncern motoryzacyjny klubu w mieście, gdzie stoi jedna z ważniejszych fabryk VW - to może mieć jakiś sens.
Liczba postów: 494
Reputacja:
19
Ja jestem spokojny. Jak agenci wyczują, że Dobrzycki szasta kasą to sami ten Widzew zatopią.
Gdyby ktokolwiek przyszedł latem i powiedział, że daje 5 mln za Sousę to by się ładnie Portugalczyka odwiozło na lotnisko. Tak samo byłoby z każdym nie wychowankiem (poza Ishakiem). Podejrzewam, że tak samo byłoby w każdym innym klubie. Za mniejsze kwoty odchodzili i Koulouris, Wdowik, Marczuk, Velde, Karlstrom. Piłkarze o nieporównywalnie większej marce u nas w kraju i to będący w absolutnym gazie a nie 27 letni odpad po MLSie.
Jeśli taki Bukari dostaje kosmiczne pieniądze względem reszty a pewnie dostaje skoro poszedł do Widzewa to za chwilę zaczną się kwasy.
Nie da się zbudować drużyny w ten sposób w jaki robi to właściciel Widzewa.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ja tylko przypomnę, że większa szansa jest taka, że odpali ten typek za 5 mln niż darmowy Fiabema.
Liczba postów: 494
Reputacja:
19
Tylko dlatego, że kosztował 5 mln? Mogli dać za niego 8 mln to by odpalił na pewno.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ale wartość nie bierze się znikąd. Możemy wystawić Fiabeme za 10 mln i zakłamywać rzeczywistość, że typ jest tyle wart i co dalej? Nikt na niego nie spojrzy. A tu jednak z czegoś ta 5 się wzięła.