Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
W kadrze po sezonie będzie jeszcze Fiabema i Szymczak. W piłce nazywają to kłopotem bogactwa.

Odpowiedz
Jeśli to byłaby zamiana 1 do 1 z Ishakiem....to nie wyobrażam sobie. Wszystko by płonęło

Odpowiedz
(27-12-2025, 20:04)strzelisty jupiter napisał(a): W kadrze po sezonie będzie jeszcze Fiabema i Szymczak. W piłce nazywają to kłopotem bogactwa.

I zakładając, że obu nie będzie u nas w nowym sezonie...

Odpowiedz
Wiem. Belgowie kupią Szymczaka, a Chelsea zreflektuje się z Fiabemą.

Odpowiedz
Na dokładkę Marchwiński. To byłby powrót.

Odpowiedz
Pod obecnym sztabem szkoleniowym pozbycie się niechcianych piłkarzy to bułka z masłem. Oczyma wyobraźni widzę obu w Wieczystej, ten duet dobrze rokuje.

Odpowiedz
Odnośnie tego filmiku dokumentalnego to odniosłem wrażenie, że NF czy inny trener prowadzący Lecha, nie ma wpływu na transfery. Tzn dostaje materiał i ma coś zrobić.

Odpowiedz
Bodajże Skorża wrzucił do kosza listę transferową, którą mu miły i sympatyczny Tomasz przygotował i zaproponował inną.

Odpowiedz
Trenet ma prawo veta na komitecie transferowym.

Odpowiedz
(27-12-2025, 23:03)Róża napisał(a): Bodajże Skorża wrzucił do kosza listę transferową, którą mu miły i sympatyczny Tomasz przygotował i zaproponował inną.

I na wyrzuconej liście był Kądzior a na nowej Ba Loua. 

Co do Pululu to Lech cały czas ma miejsce dla napastnika bo Szymczak w Lechu już nic nie zrobi tak samo jak Bryan.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości