Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Ale że Muraś do Piasta. Nie no bez przesady.

Odpowiedz
Tjelmeland w tej bluzie Molde to może już wypierdalać jak dla mnie. Powinni znaleźć jak najszybciej asystenta i rozwiązać z łbem kontrakt dyscyplinarnie.

Odpowiedz
Szkoda liczyłem że zostanie u Nas po NF

Odpowiedz
Karol Delikat przedłużył umowę z Lechem do końca 2028 roku.

Odpowiedz
Krzysztof Bąkowski nie jedzie na obóz zimowy z Lechem wg Dyśko.

Odpowiedz
I ponoc odstawiony dyscyplinarnie Ouma. Defensywny pomocnik w zimowym okienku przestaje być "nice to have", status zmieniony na "must have". "Weszło" potwierdza, że nasz klub nie ma opcji skrócenia wypożyczenia Oumy (ale ponoć Czesi mają).

Cóż, teraz jeszcze bardziej jestem przekonany, że komunikat o "uzgodnieniu z klubem późniejszego powrotu ze zgrupowania" jesienią był tylko przejawem niechęci zarządu do publicznego prania brudów, zachowania profesjonalnego wobec zawodnika, który zachowuje się nieprofesjonalnie.

Odpowiedz
Ismaheel też miał nie lecieć z powodu braku wizy ale nagle okazało się, że jednak ma...

Pojawienie się Nielsa w naszym klubie odwróciło proporcje w relacjach z zawodnikami na naszą korzyść.

Odpowiedz
Czyli potrzebujemy nowej 6 bo nie ma co wiązać nadziei z tym panem. Ciekawe czy Czesi są tego świadomi i w akcie desperacji zaproponują nam go za pól darmo.

Odpowiedz
Ciekawe co tam tym razem odwalił

Odpowiedz
Jeśli Pepiki mogą skrócić wypożyczenie to powinien pójść:gryps" że jest odstawiony do drugiej drużyny i spędzi rundę na ławce rezerwowych drugiej drużyny
Edit. Quma na boisku jest tak samo odpowiedzialny jak w życiu, pozbyć się czym prędzej

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości