Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(10-01-2026, 16:06)galis napisał(a): Jeśli Pepiki mogą skrócić wypożyczenie to powinien pójść:gryps" że jest odstawiony do drugiej drużyny i spędzi rundę na ławce rezerwowych drugiej drużyny
Edit. Quma na boisku jest tak samo odpowiedzialny jak w życiu, pozbyć się czym prędzej

Zgadzam się. Także może to i dobrze, że taką manianę odwalił (piszą na twitterze, że zamiast 6.01 przyleciał 9.01 plus z badań wynika, że nie ćwiczył podczas przerwy zgodnie z rozpiską), co zmotywuję pion sportowy, żeby ściągnąć defensywnego pomocnika już teraz zimą zamiast czekać na to do lata. Tak jak pisaliście wyżej, teraz ŚPD to must have.

Odpowiedz
No to teraz tym bardziej potrzebujemy na gwałt nowej 6 i to w ciągu tygodnia/dwóch.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Co prawda sprawdziły się moje słowa, że to będzie żart i nieporozumienie ten piłkarz. Ale Ważne obecnie aby nowa 6 pojawiła się w klubie na już.

Odpowiedz
(10-01-2026, 17:10)Skorpion napisał(a): Co prawda sprawdziły się moje słowa, że to będzie żart i nieporozumienie ten piłkarz. Ale Ważne obecnie aby nowa 6 pojawiła się w klubie na już.

Jak pisałeś z 4 miesiące temu, że mogą chcieć nam go opchnąć za bańkę euro, to uznawałem, że przy potencjale Oumy to nierealne. Jednak czas pokazał, że miałeś rację, bo co z tego, że ma potencjał jak za tym potencjałem nie idzie wiadomo co. Smile

Odpowiedz
15 lutego gramy z Piastem o 17:30 na Bułgarskiej. Naiwnie liczyłem na mecz w sobotę, skoro w czwartek po będzie mecz w LK. Ale nie.

Odpowiedz
A na przykład taka Jagiellonia gra ponad dobę wcześniej. Lech zawsze ma pod prąd u Ekstraklasy. Co decyzja, na naszą niekorzyść.

Odpowiedz
I tak mamy dobrze, bo mogli wyznaczyć mecz na poniedziałek.

Odpowiedz
Agnero najpóźniej do środy doleci na obóz - problemy z uzyskaniem wizy do ZEA

Odpowiedz
Jak już o napastniku, ktoś jest w stanie coś napisać o grze nowego Szymczaka? Bardziej rokujący od tego, co się u nas zasiedział, a który robi obecnie karierę w Belgii?

Odpowiedz
Wgl ponoć Sindre doleci na obóz dopiero pod koniec tygodnia (źródło: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna...aci/291345). Na maksa dziwna akcja z tą jego chorobą akurat teraz gdy wybrał Molde. Rozumiem być chorym, ale jak doleci pod koniec tygodnia to jest to jakaś obłożna choroba. Ech... 
Oczywiście niczego nie insynuuję, może lepiej dmuchać na zimne. Po prostu z uwagi na sytuację myślę, że każdemu taka myśl przechodzi przez głowę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości