Liczba postów: 795
Liczba wątków: 0
Reputacja:
34
16-01-2026, 12:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2026, 12:51 przez Icek.)
Pracoholik profesjonalista nie pójdzie z wirusem do grupy. No ale wiadomo, profesjonaliście w Wielkim Lechu nie mogą przytrafić się choroby. Tym bardziej że w tamtym roku przerabialiśmy taką sytuację z Fabiemą
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
16-01-2026, 12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2026, 12:56 przez strzelisty jupiter.)
Mogą, mogą. W poniedziałek pisali gdzieś na stronie Lecha, że w drugiej połowie tego tygodnia (mamy piątek), powinien dotrzeć do Abu Zabi. Nie znalazłem informacji, by dotarł. Coś wiadomo? A jeśli nie, gdzie przechodzi tą infekcję? W miejscu pracy, czyli Poznaniu, czy może gdzieś w Norwegii z rodziną? Może rodzina z Molde.
Edycja:
Nie musisz szyderczo o Wielkim Lechu. Dla ciebie może być to mały Lech. Nawet gdyby był to mały klub, ludzie w nim pracujący nie powinni dopuścić, by jego imię zostało splamione, a tego dopuścił się w mojej opinii rzecznik, kompromitując się wypowiedzią o bluzie.
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 0
Reputacja:
34
16-01-2026, 12:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2026, 12:59 przez Icek.)
A skąd masz informację, że rzecznik powiedział to bez uzgodnień z klubem? Używa tam pierwszej osoby liczby mnogiej "mamy".
Reputacja:
48
16-01-2026, 13:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2026, 13:14 przez strzelisty jupiter.)
To tym gorzej dla pracodawców rzecznika. Pewnie, niech piłkarze Lecha publicznie W CZASIE WOLNYM śmigają w bluzach innych klubów. Pozwólmy na to, robiąc z tego klubu cyrk na dobre.
Podkreślam słowo "publicznie". On nie kopał pyr na swojej działce za murem z choinek. Świadomie wyszedł przed ekran w bluzie innego klubu w czasie, kiedy płaci mu Lech. Dla mnie paradowanie w bluzie Molde jest już sygnałem, co jest od teraz ważniejsze.
Ktoś wie czy wylądował w Abu Zabi planowo jak było to zapowiadane na początku tygodnia, czy nie zaleczył jeszcze infekcji? Może któreś media lechowe albo oficjalna raczyłyby o tym napisać? Czy znowu kryjemy przed kibicami stan faktyczny jak było z brakiem profesjonalizmu u Oumy.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Trzecia strona gadania o Sindre i jego odejściu i tym, że się przespacerował w stroju Molde gdzieś tam. Dajcie mu spokój go już u Nas nie ma. Jak będzie się opierdalał przez ostatnie pół roku to pewnie go wywalą wcześniej i tyle. A patrzcie będzie kozioł ofiarny jak coś. To przez niego się nie udało bo leciał w kulki.
Reputacja:
48
Właśnie o to chodzi, że się nie przespacerował, tylko świadomie pchał się w bluzie innego klubu na afisz. Widać, że teraz w większości inny kibic przy Bułgarskiej niż przed laty. Dwie dekady temu nie do pomyślenia, teraz wielu macha ręką na taki tam niuans.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
A co mamy zrobić? Co ma zrobić klub? Ma go wywalić spoko będzie mu to na rękę. Pójdzie wcześniej tam. Ma go ukarać? A jest za co? Poszedł to poszedł jego sprawa. Mnie interesuje bardziej kto i kiedy go zastąpi.