Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
(16-01-2026, 12:28)strzelisty jupiter napisał(a):
(16-01-2026, 11:49)Icek napisał(a): " Potencjał 34-latka dostrzeżono w klubie osiemnastokrotnego mistrza Szwecji IFK Göteborg, którego sztab zasilił jako drugi trener w połowie stycznia tego roku. - Formalnie skończyłem pracę w IFK Göteborg w piątek, więc miałem tam jeszcze pracę do wykonania. Każdą wolną chwilę poświęcałem jednak na śledzenie tego, co robił Niels wraz ze sztabem, oglądałem mecze Lecha, żeby jak najlepiej się dopasować. Myślę, że jestem dobrze przygotowany do tej pracy - mówi Sindre Tjelmelan."
(...)

Przecież tu jest odpowiedź: do piątku miał jeszcze umowę z IFK i pracował dla tego klubu, ale każdą wolną chwilę poświęcał na analizowanie gry Lecha. Będąc jeszcze w IFK miał w głowie 2 kluby - zadania do wykonania w IFK i analizę gry Lecha.

No ale przecież nie bez przypadku to pogrubiłem i też uważam, że jest wielce prawdopodobne, że będzie "układał tematy z Molde". Tyle tylko, że ja widzę w nim profesjonalistę pracoholika, a Ty potencjalnego olewusa.

Odpowiedz
Pracoholik na L4.
hehe

Odpowiedz
Pracoholik profesjonalista nie pójdzie z wirusem do grupy. No ale wiadomo, profesjonaliście w Wielkim Lechu nie mogą przytrafić się choroby. Tym bardziej że w tamtym roku przerabialiśmy taką sytuację z Fabiemą

Odpowiedz
Mogą, mogą. W poniedziałek pisali gdzieś na stronie Lecha, że w drugiej połowie tego tygodnia (mamy piątek), powinien dotrzeć do Abu Zabi. Nie znalazłem informacji, by dotarł. Coś wiadomo? A jeśli nie, gdzie przechodzi tą infekcję? W miejscu pracy, czyli Poznaniu, czy może gdzieś w Norwegii z rodziną? Może rodzina z Molde.
Edycja:
Nie musisz szyderczo o Wielkim Lechu. Dla ciebie może być to mały Lech. Nawet gdyby był to mały klub, ludzie w nim pracujący nie powinni dopuścić, by jego imię zostało splamione, a tego dopuścił się w mojej opinii rzecznik, kompromitując się wypowiedzią o bluzie.

Odpowiedz
A skąd masz informację, że rzecznik powiedział to bez uzgodnień z klubem? Używa tam pierwszej osoby liczby mnogiej "mamy".

Odpowiedz
To tym gorzej dla pracodawców rzecznika. Pewnie, niech piłkarze Lecha publicznie W CZASIE WOLNYM śmigają w bluzach innych klubów. Pozwólmy na to, robiąc z tego klubu cyrk na dobre.
Podkreślam słowo "publicznie". On nie kopał pyr na swojej działce za murem z choinek. Świadomie wyszedł przed ekran w bluzie innego klubu w czasie, kiedy płaci mu Lech. Dla mnie paradowanie w bluzie Molde jest już sygnałem, co jest od teraz ważniejsze.
Ktoś wie czy wylądował w Abu Zabi planowo jak było to zapowiadane na początku tygodnia, czy nie zaleczył jeszcze infekcji? Może któreś media lechowe albo oficjalna raczyłyby o tym napisać? Czy znowu kryjemy przed kibicami stan faktyczny jak było z brakiem profesjonalizmu u Oumy.

Odpowiedz
Trzecia strona gadania o Sindre i jego odejściu i tym, że się przespacerował w stroju Molde gdzieś tam. Dajcie mu spokój go już u Nas nie ma. Jak będzie się opierdalał przez ostatnie pół roku to pewnie go wywalą wcześniej i tyle. A patrzcie będzie kozioł ofiarny jak coś. To przez niego się nie udało bo leciał w kulki.

Odpowiedz
Właśnie o to chodzi, że się nie przespacerował, tylko świadomie pchał się w bluzie innego klubu na afisz. Widać, że teraz w większości inny kibic przy Bułgarskiej niż przed laty. Dwie dekady temu nie do pomyślenia, teraz wielu macha ręką na taki tam niuans.

Odpowiedz
A co mamy zrobić? Co ma zrobić klub? Ma go wywalić spoko będzie mu to na rękę. Pójdzie wcześniej tam. Ma go ukarać? A jest za co? Poszedł to poszedł jego sprawa. Mnie interesuje bardziej kto i kiedy go zastąpi.

Odpowiedz
Gramy z Kups Kuopio

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości