Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Nic nie jest grane, jakiś wysryw dziennikarza z Rzeszy który podchwyciło Weszło i niestety Użytkownicy forum

Odpowiedz
W sumie ten wysryw jest ze sport.de więc takiego poważniejszego portalu.

Odpowiedz
W 18 meczach 9 żółtych kartek, 0 bramek 0 asyst.

Odpowiedz
(16-01-2026, 22:03)Róża napisał(a): W 18 meczach 9 żółtych kartek, 0 bramek 0 asyst.

czyli typowy DM Smile

Odpowiedz
Typowym defensywnym był Dimitrije Injać i w takich powinniśmy celować. Żelazne płuca plus petarda z dwudziestego metra.

Odpowiedz
(16-01-2026, 22:03)secret napisał(a): W sumie ten wysryw jest ze sport.de więc takiego poważniejszego portalu.

Chodzi mi o szerszą refleksję- zawodnik szukający klubu jest jak panna na wydaniu więc manager pisze, że interesują się nim wszyscy stąd padają nazwy przypadkowych klubów- w tym wypadku Lecha. Weszło to pchnęło dalej bo taka jest rola tego portalu choć szybko doznali olśnienia i sam Janczyk to zdementował po kilkudziesięciu minutach.
Na logikę, to się kupy nie trzyma - My potrzebujemy DP na już a potencjał to mamy u Dudka.

Odpowiedz
Kończąc ten Oumy.
Dla mnie to taki niefrasobliwy, niechlujny i nonszalancki piłkarz.
Nawet gdyby się ogarnął na kilka spotkań, w decydującym o mistrzostwie meczu lub w finale pucharu bankowo coś by odstawił. Jakiś samobój głową, czerwona w drugiej minucie, ręka w polu karnym albo wywrotka a’la Wawrzyniak.
Zdecydowanie nie dla typa.

Odpowiedz
Mi się też nie wydaje żeby to był ktoś na miarę Lecha. Nowy DM to musi być ktoś bardzo wartościowy, taki który posadziłby zdrowego Murasia na ławie

Odpowiedz
(16-01-2026, 21:26)galis napisał(a): Nic nie jest grane, jakiś wysryw dziennikarza z Rzeszy który podchwyciło Weszło i niestety Użytkownicy forum

A gdzie ja napisałem, że jest grane przez klub? Czy ja mam dojście do Rutka albo Rząsy, żebym był upoważniony twierdzić, że faktycznie klub z kimś rozmawia i czy kiedykolwiek tak tutaj stwierdziłem? No ale,niestety, użytkownicy forum nie umieją czytać ze zrozumieniem albo parcie na zabłyśnięcie jest zbyt silne

W mediach ten temat jest grany i tyle, więc się pojawia info w naszych Pogłoskach Transferowych. Pogłoska, żeby się pojawiła tutaj, nie wymaga żadnego potwierdzenia, ani tym bardziej autoryzacji jakiegokolwiek forumowicza. Jak Ci się nie podoba, to zmień temat, nie czytaj i sprawa załatwiona a nie per...l. o jakichś głębszych refleksjach..

Odpowiedz
Czasem trzeba mieć trochę rozumu a nie tylko myśleć że się ma...
Pisząc "to mi pachnie Hofmannowo-Fabiemowym  wynalazkiem" jednak poważnie brałeś to pod uwagę tego kocopoła; wiem wiem po fakcie zawsze piszesz że Ktoś nie zrozumiał kontekstu i takie tam.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości