Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wakacje
Tryb drzewa
Szukam kawalerki do wynajęcia nad morzem, może ma ktoś coś do wynajęcia lub polecenia ?

Odpowiedz
szukam jakiegoś fajnego miejsca na czterodniowy wypad na narty w Polsce - chcemy nauczyć jeździć naszą Pięciolatkę - oczekuję wyciągu taśmowego dla dzieci, kanapy dla dorosłych , braku kolejek i blisko Poznania. Ostatni raz jeździliśmy w 2019 więc coś na przetarcie i naukę. Lądek spełnia te oczekiwania ale może ma ktoś jeszcze inny pomysł?

Odpowiedz
Czy miejscówkę dla 2 osób w Barcelonie w lipcu może ktoś polecić? Osobiście nie mam żadnych socjal mediów, jakby co.

Odpowiedz
W marcu byłem na 3 dni w Aparthotel Atanea Barcelona. Blisko stadionu i stacji metra. Za 3 osobowy pokój z aneksem kuchennym (w sumie lokum dwupokojowe) płaciliśmy coś ok 2000zł (bez posiłków).

Odpowiedz
(13-05-2026, 06:59)rojber napisał(a): W marcu byłem na 3 dni w Aparthotel Atanea Barcelona. Blisko stadionu i stacji metra. Za 3 osobowy pokój z aneksem kuchennym (w sumie lokum dwupokojowe) płaciliśmy coś ok 2000zł (bez posiłków).

Ok. Rozumiem, że bezpośrednio uderzyłeś do AA?

Odpowiedz
Przez Booking wszystko sobie ogarnąłem.

Odpowiedz
Dzięki, też skorzystam.

Odpowiedz
Kup sobie od razu jakąś kartę na metro jeśli planujesz często korzystać. Pojedyncze bilety kompletnie się nie kalkulują.

Odpowiedz
Myslałem o Hola Barcelona.

Odpowiedz
Dobry pomysł, jak mnie pamięć nie myli w ramach tej karty będziesz miał dużo zniżek na wejściówki do różnych atrakcji, czy niektóre nawet za darmo. Wykup sobie jedynie z dużym wyprzedzeniem wejście do Sagrady (ja kupiłem z miesiąc wcześniej), do Park Guell też bilety przez neta (nie kupisz na miejscu). Jak będziesz w okolicy stadionu to polecam wejść sobie na piwko i "burgera" do Pane e Salame.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości