Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Jagiellonia ma kłopoty z zakontraktowaniem nowych zawodników - wszyscy wiedzą, że mają kasę i windują ceny... skądś to znam.

Odpowiedz
I kupili skrzydłowego zamieszanego w porwanie zawodnika w poprzednim miejscu pracy. Może będzie siedział za niewinność.

Odpowiedz
Ja mam wrażenie, że ten Masłowski to jest dobry jak trzeba za darmo kogoś wyszukać jak zaczynają się transfery gotówkowe to od razu zaczynają się schody.

Odpowiedz
(19-01-2026, 09:12)Róża napisał(a): I kupili skrzydłowego zamieszanego w porwanie zawodnika w poprzednim  miejscu pracy. Może będzie siedział za niewinność.

Nie kupili. Wszystko się wysypało.

Odpowiedz
Kiedyś już pisałem jak były zachwyty nad Jagiellonią i Masłowskim, żebyśmy poczekali jak zaczną się robić wysokie kontrakty albo konieczność wydawania większej kasy na transfery. Jestem ciekaw jak sobie teraz z tym poradzą. Ewidentnie budżetu z gumy nie mają.

Odpowiedz
(19-01-2026, 16:47)secret napisał(a):
(19-01-2026, 09:12)Róża napisał(a): I kupili skrzydłowego zamieszanego w porwanie zawodnika w poprzednim  miejscu pracy. Może będzie siedział za niewinność.

Nie kupili. Wszystko się wysypało.

Gość przyjechał na obóz do Jagielloni podpisać kontrakt, zabrakło doby do finalizacji. Wcześniej Raków go odpalił z tego powodu a Jaga się skusiła, tyle że sprawa zrobiła się głośna w tym czasie.

Odpowiedz
Dawidowicz w Rakowie

Odpowiedz
Moim zdaniem transfer obarczony wielkim ryzykiem. Gościu jest przereklamowany i chyba sporo nie grał.
To może być powrót w stylu defensorów Piątkowskiego czy Recy czyli nędzny.

Odpowiedz
Widzew dalej szasta sianem. Wydali już w tym sezonie 20 mln euro. Można różne rzeczy sobie myśleć, ale jeśli tam przyjdzie jakiś ogarnięty dyrektor sportowy i trener to może być problem na długie lata. Miliarder i kibic Widzewa, który ma wielkie plany i marzenia z tym klubem. Fajnie się tam żydkom trafiło.

Odpowiedz
Uważam że nawet w dłuższej perspektywie czasowej będzie tam klapa. Za dużo zmian na raz, za dużo wypalonych grajków. Ja bym się ze Zgierzem na władze nie zamienił.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Uszmen, 44 gości