Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Jagiellonia ma kłopoty z zakontraktowaniem nowych zawodników - wszyscy wiedzą, że mają kasę i windują ceny... skądś to znam.
Liczba postów: 781
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
I kupili skrzydłowego zamieszanego w porwanie zawodnika w poprzednim miejscu pracy. Może będzie siedział za niewinność.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ja mam wrażenie, że ten Masłowski to jest dobry jak trzeba za darmo kogoś wyszukać jak zaczynają się transfery gotówkowe to od razu zaczynają się schody.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Kiedyś już pisałem jak były zachwyty nad Jagiellonią i Masłowskim, żebyśmy poczekali jak zaczną się robić wysokie kontrakty albo konieczność wydawania większej kasy na transfery. Jestem ciekaw jak sobie teraz z tym poradzą. Ewidentnie budżetu z gumy nie mają.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Moim zdaniem transfer obarczony wielkim ryzykiem. Gościu jest przereklamowany i chyba sporo nie grał.
To może być powrót w stylu defensorów Piątkowskiego czy Recy czyli nędzny.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Widzew dalej szasta sianem. Wydali już w tym sezonie 20 mln euro. Można różne rzeczy sobie myśleć, ale jeśli tam przyjdzie jakiś ogarnięty dyrektor sportowy i trener to może być problem na długie lata. Miliarder i kibic Widzewa, który ma wielkie plany i marzenia z tym klubem. Fajnie się tam żydkom trafiło.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Uważam że nawet w dłuższej perspektywie czasowej będzie tam klapa. Za dużo zmian na raz, za dużo wypalonych grajków. Ja bym się ze Zgierzem na władze nie zamienił.