Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Tylko jak kupisz zawodników już teraz za 20 mln a jeszcze będą płacili przecież i pewnie finalnie będzie z 40 to masz większe szansę na sukces niż biorąc odpady typu Fiabema, Hoffman czy inne takie wynalazki za pół darmo.
Myślenie o tym, że to jebnie jest myśleniem życzeniowym, ja się obawiam tego, że Widzew za chwilę może być jak takie PSG i będzie bardzo ciężko.

Odpowiedz
Coś czuję że nasz prezes już przebiera nóżkami na jakąś posadkę w swoim ukochanym klubie Smile Excel wiecznie zielony, żyć nie umierać

Odpowiedz
Przypomnijcie mi skąd wiadomo, że on kibicuje Widzewowi i gdzie się urodził? Big Grin

Odpowiedz
Jak Widzew będzie wydawał duże pieniądze na graczy którzy nie będą wnosili za wiele jakości to to wszystko jebnie bardzo szybko bo rozsadzą ten projekt zawodnicy.

Odpowiedz
Obstawiam że tak właśnie będzie. Tam nie ma ładu i składu. Ilu oni już mieli bramkarzy w ostatnim czasie, ilu trenerów. Ktoś zapomniał wyłączyć Football Managera i pykają se w tą grę na żywym organizmie. Prędzej czy później co ambitniejsi piłkarze przejrzą, że jest to maszynka do mielenia mięsa i nikt normalny nie będzie chciał tam grać.
No i trener. Jak mają szekle, na początek powinni zainwestować w sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia. Ich obecny trener nie dojechał nigdy do 47. spotkania z daną drużyną. Zgierz prowadził na razie w dziewięciu. Jeśli tendencja się utrzyma, biorąc pod uwagę, że czekają ich jeszcze mecze w Pucharze Polski także w tej edycji oraz oczywiście w kolejnym sezonie, kolejnej zimy będą zmieniać trenera. Najpóźniej.

Odpowiedz
Za 4 dni startuje liga. Za oknem chwilowa odwilż która ma się w środku tygodnia zamienić w mrozy. W naszym dniu meczowym -6 / -11. Jestem ciekawy co to znaczy dla stanu płyt na poszczególnych stadionach. Jak tam nasza nowa murawa przetrwała no i jak to wygląda w Gliwicach (wtorek !)

Odpowiedz
Gdzieś mi świta, że czytałem, że Gliwice wymieniały murawę po rundzie. Byłoby fajnie, ale dobrze, żeby ktoś potwierdził...

Odpowiedz
Wierząc artykułom i zdjęciom z 19 grudnia, faktycznie wymieniali

Odpowiedz
już ta nasza wymiana przed meczem z Radomiakiem wydawało mi się dość późno. Kompletnie się nie znam ale nie wiem czy to najlpeszy czas. Że o grudniu nie wspomnę. Wiem że to gotowiec (hybryda!) z rolki ale jakiś tam aspekt "ukorzeniania" się wchodzi w grę. chyba że cały czas było włączone grzanie że o jakiś lampach nie wspominam nawet

Odpowiedz
No to Cracovia się osłabia. Pisa finalizuje transfer Stojilkovicia. Ponoć

Jeszcze wracając do Widzewa, życzę im żeby się zesrali. Pewnie z czasem to się przekuje na sukces ale mam nadzieję że budowania nie można kupić ani skrócić. I to nie za zarobione pieniądze tylko wsadzone przez inwestora. Ale to na teraz.

Docelowo żeby z nimi konkurować będzie potrzebny kapitał. Być może obcy.

No i też ciekawe ile tak naprawdę warty jest zawodnik za umowne kilka mln. O ile, i czy w ogóle jest lepszy od takich „wdrożonych” pod naszą ligę. Czy z transferu czy z akademii.

Czekają nas ciekawe czasy. No i na jakiś czas przesraka będzie przekierowana z Legii na nich. Ahh jakbym chciał im wszystkim utrzeć nosa obroną MP. Po cichu i bez tej stolicznej gwary

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: lechu91, Rybacki, 2 gości