Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Piast Gliwice - Lech Poznań, 03.02.2026 20:30
Tryb drzewa
(03-02-2026, 13:32)Lucyferek napisał(a): @Mosina, no jak to kto za Jagiełłę? Mamy przecież głębię składu, starannie wyselekcjonowany i zrównoważony skład, to zmiennicy tylko przebierają nóżkami, żeby Filipa zastąpić. A i zaskoczenie dla przeciwnika będzie.
A nie, zaczekaj, wróć....

No nie ma zmienników. Ale ogólnie zgadzam się, że jak Jagiełło znowu zagra tak fatalnie to cofnąć na jego pozycję Rodrigueza. Może cofnięty będzie bardziej pożyteczny niż jako podwieszony napastnik. A przy tak fatalnej formie tych naszych piłkarzy to nie wiem czy nie zaryzykować i zagrać jakimś Dudką czy Delikatem. No kurde.

Odpowiedz
Ouma trenował z pierwszą drużyną. Także tego...Wink

Odpowiedz
(03-02-2026, 09:54)rojber napisał(a): Paradoks ze Skrzypą jest taki, że w końcówce rundy jesiennej jak grał z Mońką to dobrze się prezentował. Ja to bym chyba spróbował znowu z duetem Skrzypczak - Mońka.

Widziałem już parę takich głosów. Ja jakiejś wielkiej zwyżki jakości u Skrzypy nie widziałem.
Było _trochę_ lepiej. Pojedyncze udane mecze. 

Wg mnie traciliśmy mniej bramek, bo będący w świetnej formie Mońka lepiej łatał niedociągnięcia Skrzypczaka niż robił to Milić. A nie z powodu zdecydowanie lepszej gry Mateusza.

Indywidualnie jeden-do-jednego moim zdaniem Milić to jest wyższy poziom niż Skrzypczak, więc mimo tego nieszczęsnego samobója postawiłbym na duet MM.

Odpowiedz
Faworyta w tym meczu nie ma więc żaden wynik nie będzie niespodzianką Smile liga słaba w tym sezonie a my w środku tabeli.

Odpowiedz
(03-02-2026, 13:36)Kefas9494 napisał(a):
(03-02-2026, 13:32)Lucyferek napisał(a): @Mosina, no jak to kto za Jagiełłę? Mamy przecież głębię składu, starannie wyselekcjonowany i zrównoważony skład, to zmiennicy tylko przebierają nóżkami, żeby Filipa zastąpić. A i zaskoczenie dla przeciwnika będzie.
A nie, zaczekaj, wróć....

No nie ma zmienników. Ale ogólnie zgadzam się, że jak Jagiełło znowu zagra tak fatalnie to cofnąć na jego pozycję Rodrigueza. Może cofnięty będzie bardziej pożyteczny niż jako podwieszony napastnik. A przy tak fatalnej formie tych naszych piłkarzy to nie wiem czy nie zaryzykować i zagrać jakimś Dudką czy Delikatem. No kurde.

Paradoks polega na tym, że mając taką głębie składu nie mamy zmienników dla kilku pozycji, ba! My nawet nie mamy zmiennika dla Trenera. Co do zasady naturalnym zniennikiem, choćby przejściowym, jest drugi trener a u Nas? Nasz drugi nawet nie wiemy gdzie mentalnie przebywa 

Odpowiedz
Czyli co dzisiaj Ouma? Big Grin

Odpowiedz
W końcu Mońka w wyjściowym i Palma od początku kosztem Jagiełło (w porównaniu do meczu z Lechią) - będzie dziura w środku
Edit. Wygląda na ustawienie beż choćby udawanej "szóstki" - szaleństwo czy metoda?

Odpowiedz
Czyli sztab jednak czyta nasze forum Wink Chociaż mi bliżej do posadzenia Milica ale ok.
Gumny za Joela, Monka za Skrzype, Rodriguez za Filipa.
Po przerwie Tofik, Walemark, Agnero.
Do boju Koleeeejoorz!

Ed: Ouma poza składem. Brawo klub za brak DP

Odpowiedz
Mrozek, Gumny, Mońka, Milić, Gurgul, Kozubal, Rodriguez, Gholizadeh, Palma, Bengtsson, Ishak

Rezerwowi: Andreev, Skrzypczak, Moutinho, Pereira, Thordarson, Ismaheel, Gmur, Dudek, Walemark, Jagiełło, Agnero.

Cieszy Mońka, po końcówce jesieni to od niego trener powinien zaczynać ustawienie obrony. Oby dyspozycja z jesieni została utrzymana.

Odpowiedz
(03-02-2026, 20:14)galis napisał(a): W końcu Mońka w wyjściowym i Palma od początku kosztem Jagiełło (w porównaniu do meczu z Lechią) - będzie dziura w środku
Edit. Wygląda na ustawienie beż choćby udawanej "szóstki" - szaleństwo czy metoda?

No juz raz tak grali i do momentu gdy Pablo odcięło prąd to wyglądało to obiecująco. Niemniej, można to skwitować to chyba tylko tak, że Panie Boże miej nas w swojej opiece bo chyba zgrzeszyliśmy że wystawiasz nas na takie próby. Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości