Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
No i trener pracuje tam od 8 lat. Zaczął robotę tego samego dnia co trener Slavii. U nas wtedy był Bjelica.

Odpowiedz
To też na wielki plus. Powinniśmy dążyć do zatrudnienia trenera na lata.

Odpowiedz
Ty ale u nas trener nie może być na lata, bo MP musi być co rok, nie ma miejsca na wpadki

Odpowiedz
(04-02-2026, 19:18)strzelisty jupiter napisał(a): To też na wielki plus. Powinniśmy dążyć do zatrudnienia trenera na lata.

U nas Trpisovski wyleciałby 3 razy.
Pierwszy raz w 2022 roku kiedy skończył sezon zasadniczy na 1 miejscu a w grupie mistrzowskiej zdobył 5 punktów w 5 meczach.
Drugi raz w 2023 roku kiedy przegrał mistrzostwo w przedostatniej kolejce przegrywając derby. 
Trzeci raz w 2024 roku kiedy zrobił to samo z tą różnicą, że tym razem był remis. 
Ale tak. Dążmy do zatrudnienia trenera który nie przegrywa. 

Knudsena też byście zwalniali po tym jak przegrał mistrzostwo 18 punktami z Molde a z pucharów.

Odpowiedz
musi i dlatego zwalniamy po kilku miesiącach trenera w sezonie nr 2? Przecież to jest dziecinada. I udało się to drugie MP z rzędu kiedykolwiek?
Mamy trenera na lata już drugi sezon - to dobry początek.

Odpowiedz
Mamy kryzys który ciągnie się od niewiadomo kiedy. Mamy dwie porażki i 6 pkt przewagi nad strefą spadkową. Rozumiem, że jak dostaniemy od Górnika i Piasta raz jeszcze to nadal będziesz za trenerem który nie ogarnia. Bo zwolnienie go w kwietniu to już będzie woda po ogórkach. I myślę, że to co się teraz dzieje to właśnie przedsmak tego co się stanie jak nie będzie pucharów.

Odpowiedz
Bardzo często jak Lech przegrywa to te same osoby które teraz zwalniają trenera mówią "wygrał dzięki indywidualnościom". Teraz jak grajki pudłują na potęgę, wbijają samobóje albo podają do przeciwnika to jest to wina trenera a nie "indywidualności"?

Odpowiedz
(04-02-2026, 20:43)Mosina napisał(a): musi i dlatego zwalniamy po kilku miesiącach trenera w sezonie nr 2? Przecież to jest dziecinada. I udało się to drugie MP z rzędu kiedykolwiek?
Mamy trenera na lata już drugi sezon - to dobry początek.

Napisałem to z przekąsem. Jak sam wiesz niektórzy są w gorącej wodzie kąpani i chcieliby zwolnienia Nielsa czy też innego trenera. Zastanawia mnie czy też tak by krzyczeli jakby w tym miejscu był M.S. ale nie...on by nie był w tym miejscu.

A tutaj Niels odpowiada, za to, że piłkarze nie potrafią przyjąć piłki czy też za to, że nie potrafią strzelić do pustej bramki z 3metrow.

Nie ważne, że pół sezonu graliśmy Fiabemą, Lismanem, Szymczakiem oraz z brakiem ŚPD.

Odpowiedz
wiem - znam Twoje zdanie i w sumie to nie pisałem do Ciebie Smile

Odpowiedz
Aaaaa no to del Wink

Żeby nie było tak pusto, to zgadzam się ze Strzelistym że wymyślne transfery (Agnero, Andersson, Hoffman itd) zamiast sprawdzonych grajków to błąd

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości