Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Piast Gliwice - Lech Poznań, 03.02.2026 20:30
Tryb drzewa
Aż gabinety wycisną z niego wszystkie soki i rzucą na pożarcie trybunom. Mechanizm powtarzany już niejednokrotnie.

Odpowiedz
(04-02-2026, 08:42)rojber napisał(a): Ja to się zastanawiam po kiego grzyba Mrozek leci w pole karne przy rożny. Przecież my kompletnie nie umiemy w SFG. Szansa na strzelenie gola bliska zeru, ryzyko straty kolejnej bramki ogromne.
Obejrzał Benficę z Realem i chciał powtórzyć. 
A tak serio to doliczony czas gry, praktycznie ostatnia szansa na zdobycie bramki wyrównającej, nie ma czego bronić,  gdyby nawet poszła z tego kontra to co to za różnica czy przegraliśmy wczoraj 1:0 czy byłoby 2:0?

Odpowiedz
Wówczas bilans bramkowy byłby 30-31 Smile

Odpowiedz
Właśnie mi uświadomiłeś jaki mamy bilans bramek po 19! kolejkach. Mocarze w ataku i obronie. Załamka

Odpowiedz
(05-02-2026, 09:17)Zabal napisał(a): Właśnie mi uświadomiłeś jaki mamy bilans bramek po 19! kolejkach. Mocarze w ataku i obronie. Załamka

No właśnie. 19 kolejek. Ciężko się łudzić co mecz, że teraz to zagra i będzie seria meczów ze zwycięstwami.

Odpowiedz
Czy ktoś z obrońców Pana trenera jest w stanie podać z dwa no dobra jeden argument sensowny na jego obronę i dlaczego miałby zostać? Od razu zaznaczam, że ,,bo piłka wpaść do bramki nie chciała" albo ,,bo Plach lub inny zawodnik miał dzień konia" to nie jest argument do tej dyskusji. Interesuje mnie tylko rzeczowa rozmowa na poważne argumenty typu ,,widać że trener ma nową taktykę rozwija zawodników jest postęp"

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości