Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Czyli Szymczak u nas nie odpalił, bo nie zdołał wygryźć Ishaka, grał ogony i nie mógł się "rozpędzić" ze zdobywaniem bramek, ale tak naprawdę napastnik top.
Zdążyłem już zauważyć że wybielasz wszystko co jest nawet patologią w Lechu, ale Agnero tak łatwo wybielić się chyba nie da. Smile

Odpowiedz
Jaga robi swój najdroższy transfer, 0,7mE I bierze Szmyta

Odpowiedz
Z ciekawostek Kajetan Szmyt w Jagielloni,
Kupili za 800 tysięcy euro chłopaka, który nie może pozbierać się po kontuzji, a gdy był za milion (w Warcie) to nie chcieli

Odpowiedz
Z ciekawostek napisałem to post wyżej 24h temu Smile)))

Odpowiedz
Dobra dobra, Ty puściłeś ploteczkię, a ja oficjalne info Wink

Odpowiedz
hehe - dobra obrona. doceniam Smile

no właśnie chyba to miało się zadziać do 5.02 żeby mógł grać w LK

Odpowiedz
A to zgłaszanie nie było czasami do dzisiaj? Bo Raków dzisiaj to zrobił, nie zgłosił Dawidowicza - 27 minut i kontuzja. Ah ta zmiana klimatu z ciepłego za zimny.

W sumie...my też nie zgłosiliśmy nowego defensywnego pomocnika Wink

Odpowiedz
Nie zgłosili wczoraj do 24:00 więc dziś jest informacja. Zabrakło miejsca dla niego.

Zgłaszanie zawodników do fazy pucharowej Ligi Konferencji UEFA (po fazie ligowej) musi zostać zakończone najpóźniej do 5 lutego 2026 r. (godz. 24:00 CET). Kluby mogą zarejestrować maksymalnie trzech nowych, uprawnionych zawodników na pozostałe mecze w sezonie.

Odpowiedz
Ok, dzięki za sprostowanie.

Pozostaje nam granie tymi co mamy.

Żeby nie odjeżdżać od tematu Ekstraklasy, to Lechia jest połowę od zwycięstwa, z przewagą jednego grajka.
Choć mam dziwne wrażenie, że grają jakoś słabiej niż z nami

Odpowiedz
Remis. Lechia cisnęła. Cracovia miała swoje okazje remis. Tam nie ma dziada Milica w obronie do spółki z Skrzypą. I środek pola też gra inaczej niż to co oglądamy u dziadka.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 46 gości