Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Płock to już co miał to zdobył i jedzie w dół w sposób piękny.
Liczba postów: 176
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
To że wczoraj Płock przegrał, to dla nas super w walce o podium. Natomiast liczę że na Łazienkowskiej Wisła ugra punkt
Liczba postów: 382
Reputacja:
8
Płock przegral bo tych ze Zgierza sędziowie ciagneli za uszy, niby niewielkie kontrowersję ale z pożytkiem dla starozakonnych
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
No w Lidze+ extra nie było tradycyjnego głaskania sędziego. Zwyczajnie wydrukowany mecz dla Zgierza, wydrukowany w sumie przez var.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Bo ma się utrzymać i tyle.
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
A ja tam z tym karnym dla żydków to mam inne zdanie - karny prawidłowy, oglądałem tą ligę+ i tam tak pierdolili że głowa mała, szczególnie próbowali wmówić, że gościu z Płocka "stał tyłem i nie widział z tyłu zawodnika ani piłki bo nie mógł go widzieć" A na filmiku dokładnie widać, że ma głowę obróconą do żydka i widzi wszystko dokładnie, dodatkowo w ostatnim momencie właśnie nie chowa ręki a nawet ją wyciąga, te mityczne "0.1s" wcześniej (coś jak z Walemarkiem wczoraj i jego "upadkiem") i ja zawsze byłem za przepisami jak ręka w polu karnym to kurwa jest karny a nie jakieś jeszcze testy psychologiczne obrońcy czy miał zamiar czy nie, machasz łapami - to Twój problem i karny. To nie była "ręka przy ciele".
Co do drugiego karnego to karny powinien być ale kosowska kurwa dobrze podsumowała - pizda miał przejechane ręką po szyi a ten padł jakby bombę dostał a reszta "ekspertów" tłumaczy, że "nie, no dostał w policzek" a żadne ujęcie tego nie pokazywało.
Liczba postów: 1,212
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Oddzielne podziękowania dla Cracovii za postawienie się Jagiellonii. Czuję że to dobry znak. Pasy zawsze pomagały nam - świadomie, nieświadomie, nieważne - w naszych sezonach mistrzowskich stawiając się skutecznie, kiedyś TSW, później Rakowowi. Ale żeby pszczółki Siemieńca jeszcze bardziej przystopowały z punktowaniem w Ekstraklasie, koniecznie muszą odprawić w przyszły czwartek Fiorentinę. Im nie służy nawał spotkań. Niech zdobywają punkty rankingowe ku chwale polskiej ligi kopanej.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
fakt - jak nie przejdą Fiorentiny to będą MP na bank niestety...