Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Płock to już co miał to zdobył i jedzie w dół w sposób piękny.

Odpowiedz
(15-02-2026, 10:25)Skorpion napisał(a): Płock to już co miał to zdobył i jedzie w dół w sposób piękny.

Widać jak spada kurs na Legię z nimi Wink Zdecydowanym faworytem jak dla mnie do mistrzostwa jest Jagiellonia.

Odpowiedz
To że wczoraj Płock przegrał, to dla nas super w walce o podium. Natomiast liczę że na Łazienkowskiej Wisła ugra punkt

Odpowiedz
Płock przegral bo tych ze Zgierza sędziowie ciagneli za uszy, niby niewielkie kontrowersję ale z pożytkiem dla starozakonnych

Odpowiedz
No w Lidze+ extra nie było tradycyjnego głaskania sędziego. Zwyczajnie wydrukowany mecz dla Zgierza, wydrukowany w sumie przez var.

Odpowiedz
Bo ma się utrzymać i tyle.

Odpowiedz
A ja tam z tym karnym dla żydków to mam inne zdanie - karny prawidłowy, oglądałem tą ligę+ i tam tak pierdolili że głowa mała, szczególnie próbowali wmówić, że gościu z Płocka "stał tyłem i nie widział z tyłu zawodnika ani piłki bo nie mógł go widzieć" A na filmiku dokładnie widać, że ma głowę obróconą do żydka i widzi wszystko dokładnie, dodatkowo w ostatnim momencie właśnie nie chowa ręki a nawet ją wyciąga, te mityczne "0.1s" wcześniej (coś jak z Walemarkiem wczoraj i jego "upadkiem") i ja zawsze byłem za przepisami jak ręka w polu karnym to kurwa jest karny a nie jakieś jeszcze testy psychologiczne obrońcy czy miał zamiar czy nie, machasz łapami - to Twój problem i karny. To nie była "ręka przy ciele".

Co do drugiego karnego to karny powinien być ale kosowska kurwa dobrze podsumowała - pizda miał przejechane ręką po szyi a ten padł jakby bombę dostał a reszta "ekspertów" tłumaczy, że "nie, no dostał w policzek" a żadne ujęcie tego nie pokazywało.

Odpowiedz
Oddzielne podziękowania dla Cracovii za postawienie się Jagiellonii. Czuję że to dobry znak. Pasy zawsze pomagały nam - świadomie, nieświadomie, nieważne - w naszych sezonach mistrzowskich stawiając się skutecznie, kiedyś TSW, później Rakowowi. Ale żeby pszczółki Siemieńca jeszcze bardziej przystopowały z punktowaniem w Ekstraklasie, koniecznie muszą odprawić w przyszły czwartek Fiorentinę. Im nie służy nawał spotkań. Niech zdobywają punkty rankingowe ku chwale polskiej ligi kopanej.

Odpowiedz
fakt - jak nie przejdą Fiorentiny to będą MP na bank niestety...

Odpowiedz
Na bank to może nie, chyba że nie wyłapałem sarkazmu. Smile Jak by nie patrzeć, mamy do nich cztery punkty (tak, wiem, mecz więcej), bezpośrednie spotkanie, więc sprawa obrony mistrzostwa jest nadal w naszych rękach.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 23 gości