Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Bo nie było. Zakładam że my dojdziemy Tobie na złość do półfinału Wink a oni się skupią tylko na lidze

Odpowiedz
Patrząc na pogodę we Florencji (+8, +10°C w okolicach 21:00-23:00 w czwartek), a w Białymstoku (-8, -10°C) w czasie rozgrywania meczu przy ul. Słonecznej (ktoś chyba miał niezłe poczucie humoru z nazwą), liczę, że zrobią im to, co my zrobiliśmy Juventusowi w siarczystych mrozach przed laty.
Oby nie musieli skupiać się tylko na lidze. My mamy jeszcze Puchar Polski, oni odpadli.

Odpowiedz
remember: mecz - rewanż.
A co my takiego zrobiliśy Juventusowi - było 1:1 Smile

Odpowiedz
Z tego co kojarzę, ostatecznie mecze z nami sprawiły, że zakończyli rozgrywki na grupie. Smile

Odpowiedz
to były rozgrywki grupowe więc trudno porównywać. Ale ich jakoś nie rozjechaliśmy bo "było zimno"

Odpowiedz
Coś ta Legia nie może spaść na ostatnie miejsce. Brukbet remis z Gornikiem po samoboju. Dobre i to. Strata 2 pkt

Odpowiedz
Od dna możesz się odbić, więc może lepiej że jeszcze nie wylądowali na ostatnim. Z drugiego od dołu też można spaść. Na razie idą miarowo, bardzo dobry kurs obrali. Smile

Odpowiedz
Gorzej , że Arka też zwiedza dół tabeli.

Odpowiedz
(16-02-2026, 22:02)Mosina napisał(a): Coś ta Legia nie może spaść na ostatnie miejsce. Brukbet remis z Gornikiem po samoboju. Dobre i to. Strata 2 pkt

Chociaż przez chwilę można było nacieszyć oko zerkając na tabelę na żywoWink

Odpowiedz
(16-02-2026, 09:35)marekst napisał(a): A ja tam z tym karnym dla żydków to mam inne zdanie - karny prawidłowy, oglądałem tą ligę+ i tam tak pierdolili że głowa mała, szczególnie próbowali wmówić, że gościu z Płocka "stał tyłem i nie widział z tyłu zawodnika ani piłki bo nie mógł go widzieć" A na filmiku dokładnie widać, że ma głowę obróconą do żydka i widzi wszystko dokładnie, dodatkowo w ostatnim momencie właśnie nie chowa ręki a nawet ją wyciąga, te mityczne "0.1s" wcześniej (coś jak z Walemarkiem wczoraj i jego "upadkiem") i ja zawsze byłem za przepisami jak ręka w polu karnym to kurwa jest karny a nie jakieś jeszcze testy psychologiczne obrońcy czy miał zamiar czy nie, machasz łapami - to Twój problem i karny. To nie była "ręka przy ciele".
Ale to nie było tak, że on machał łapami bez pojęcia i nieodpowiedzialnie. Normalnie wyskoczył do piłki, więc ciężko oczekiwać, żeby miał ręce przy sobie. Obydwie ręce były na poziomie poniżej barku, a dostał w łapę opadając i to z bardzo bliskiej odległości. Na powtórce widać niby moment, jak ręka lekko unosi się w górę przed dotknięciem piłki. To jest jednak slow motion. Na skrótach nie widziałem w ogóle tej akcji w normalnej prędkości, ale skłaniam się ku temu, że nie powinno być karnego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości