Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Trochę sobie zaprzeczasz - podałeś konkretne nazwiska a Mosina przedstawił właściwy mechanizm, chic w zasadzie jego brak a ty wyjeżdżasz z litanią na część wronieckiego lasu podając przykład Widzewa. Wstrzymaj się jeszcze z tą oceną

Odpowiedz
(19-02-2026, 23:53)Antonio napisał(a): (...)
Gdyby Lechowi udało się zatrzymać Sousę i sprowadzić Linettego to pewnie byśmy w innej sytuacji niż teraz jesteśmy. Gdyby dorzucić do tego Pululu do ataku zamiast Agnero to już w ogóle byłaby bajka. No ale z jakichś względów to się posypało u nas a w Norwegii czy w Czechach się jakoś udaje. Pewnie. Jeden powie, że tam nie muszą odchodzić bo mają LM tylko tę LM mają właśnie dlatego, że ci zawodnicy chcieli o niż powalczyć zamiast odchodzić do klubów kończących się na -spor.

Gdybyśmy zatrzymali Sousę, od naszego mistrzostwa nie wyszedłby z Reha. Po co nam jakiś łeb z Damasławka, który w wieku trzydziestu lat wybiera Kocaelispor zamiast powrotu do Lecha. Obstawiam, że jego instagramowa połówka chciała popstrykać se fotki siebie w Turcji zamiast w Polsce. Jak dla mnie dla Linettego nie ma już powrotu. Nikt tu nie chce trzydziestotrzyletniego wraku. A Agnero w momencie przyjścia niemal fetowałeś, wiedząc, że jest to tylko potencjał, czyli kot w worku, a nie gotowy sprawdzony piłkarz jak Pululu.
I tak jak już Ci napisano, nie posypało się u nas, tylko jak zwykle Rutkowski nie ma refleksu i sprowadza piłkarzy jak już dawno odpadamy z walki o Ligę Mistrzów, a swoich kluczowych oddaje już w czerwcu, typu Kownacki.

Odpowiedz
A dlaczego tak robi? Ktoś się zastanowił? Przecież to widać po zimie. On nie ma kasy. Kombinuje, oszczędza negocjuje o 3.50 z każdym.. generalnie dramat

Odpowiedz
Szkoda, że wielka Jagiellonia z jeszcze większym Siemieńcem nie poradziła sobie z zespołem, który zaczyna wić sobie gniazdko w strefie spadkowej i przyjeżdża do mroźnego Białegostoku rezerwowym składem. Chyba, że odwalą numer, który o mały włos my nie odwaliliśmy we WłoszechWink

Odpowiedz
Chciałem przypomnieć, że fiołki odbiły się od dna były i zwycięstwa i remisy i powoli pną się w górę. Tam jest już pozamiatane. Szkoda bardzo bo Jaga zostanie z autostradą do mistrza.

Odpowiedz
(20-02-2026, 07:08)galis napisał(a): Trochę sobie zaprzeczasz - podałeś konkretne nazwiska a Mosina przedstawił właściwy mechanizm, chic w zasadzie jego brak a ty wyjeżdżasz z litanią na część wronieckiego lasu podając przykład Widzewa. Wstrzymaj się jeszcze z tą oceną

o, ciekawe - wczoraj nie zauważyłem że to napisała ta sama osoba, bo to byłoby bez sensu Smile

Odpowiedz
(20-02-2026, 09:01)Skorpion napisał(a): Chciałem przypomnieć, że fiołki odbiły się od dna były i zwycięstwa i remisy i powoli pną się w górę. Tam jest już pozamiatane. Szkoda bardzo bo Jaga zostanie z autostradą do mistrza.

Dobra niech Ci będzieWink sprawdziłem ich terminarz i faktycznie coś tam zaczęli punktować. Co nie zmienia faktu, że przyjechali drugim garniturem i zgolili Jage.

Odpowiedz
No to akurat było pewne Big Grin nie ten poziom. Każdy z tych piłkarzy byłby gwiazdą Jagi Big Grin

Odpowiedz
Jeśli uznajemy za pewnik, że drużyna kisząca się w strefie spadkowej po 24 kolejkach, przyjeżdżająca na teren rywala drugim garniturem i wygrywa tam trzy do jaja to chyba coś jest nie takWink

Odpowiedz
Naprawdę liczyłeś na to, że Jaga wygra ten mecz? Pytam całkowicie serio.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 25 gości