Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Korona Kielce - Lech Poznań, 22.02.2026 17:30
Tryb drzewa
(20-02-2026, 11:20)rojber napisał(a):
(20-02-2026, 10:48)MichalM napisał(a): Rojber ale Ty jesteś naiwniakiem bez elementarnej wiedzy o piłce nożnej Wink  W Kielcach będzie dni dna, napastnicy do wyjebania, pomocnicy nie istnieją. NF do wyjebania od zaraz.

A poważnie, ciężki mecz, z tego co kojarzę to ze scyzorykami nigdy nie było łatwo. Zagrać swoje, zgarnąć 3pkt i być może wskoczymy na miejsca 1-3. Utrzymać passę zwycięstw oraz czystych kont

Specjalnie spojrzałem na flashscore jak punktowała Korona bo chciałem zabłysnąć ale widzę, że zostałem błyskawicznie sprowadzony do parteru;D

Panie Twoje gwiazdki nie świadczą, że jesteś ą,ę Wink ale GTA mogłoby się uczyć od forum Smile

Odpowiedz
ja uważam że Leo w podstawie, reszta pasuje. Palma na zmianę i do wyjściowej na Muminki w czwartek.
To tego zmiany Tofik za Aliego w 60 min i Thordarsson za Kuzubala lub Rodrigueza w zależności co będzie na tablicy wyników.

Odpowiedz
Mecz na trudnym terenie ale na pewno do wygrania. Korona w gazie może nas przeskoczyć. Najmocniejszy skład i jazda.

Odpowiedz
Przyznam szczerze, że jestem trochę zawiedziony składem. Spodziewałem się Walemarka i Palmy od początku.
Z drugiej strony skoro coś zaczęło dobrze funkcjonować to po co zmieniać.

Odpowiedz
(22-02-2026, 17:15)MichalM napisał(a): Przyznam szczerze, że jestem trochę zawiedziony składem. Spodziewałem się Walemarka i Palmy od początku.

Po to Leo siedział cały mecz w Finlandii, a Palma grał cały mecz, żeby teraz Leo mógł na świeżości ciągnąć Kolejorza. Szczególnie, że w tej rundzie Leo to półka wyżej niż Palma.

Odpowiedz
Hm, jak oceniłeś, że w tej rundzie Leo to półka wyżej niż Palma?
Bengtsson na pewno mocno pracuje, ale jest mocno nierówny. Pytanie który dziś się wylosuje, dobrze że ławka wygląda okSmile

Odpowiedz
Ten mecz urasta do rangi kluczowego. W razie wygranej wskakujemy na drugie miejsce i możemy za tydzień bezpośrednio atakować miejsce lidera. Pokazać jaja panowie i po 3 pkt

Odpowiedz
(22-02-2026, 17:15)MichalM napisał(a): Przyznam szczerze, że jestem trochę zawiedziony składem. Spodziewałem się Walemarka i Palmy od początku.

To raczej było pewne gdy Palma grał cały poprzedni mecz. Natomiast u Nielsa jak nie masz siły grać 60-70 min (Walemark) to nie wychodzisz w podstawie. Zobaczymy. Stare przysłowie pszczół mówi że mecze wygrywa się ławką

Odpowiedz
Gdyby trenował ich jakiś Ojrzyński czy Bartoszek, człowiek byłby spokojniejszy. Kurde, ale ważne byłoby przywieźć stamtąd komplet punktów.

Odpowiedz
Będzie dobrze. Kolejorz tylko zwycięstwo!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości