21-02-2026, 18:46
|
Ocena wątku:
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa |
21-02-2026, 18:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2026, 18:50 przez strzelisty jupiter.)
Nie przypominam sobie, by na naszym forum ktoś kiedykolwiek pisał w stylu:
"Obyśmy dziś wygrali bo musimy się odbić i zdobyć 3 punkty, nawet 1-0 w 90 minucie z karnego po wcześniejszym nie odgwizdanym metrowym spalonym."
Ta drużyna nie ma honoru począwszy od prezesa, który jakiś czas temu kupił awans drużynie dziewczyn o dwa poziomy rozgrywkowe, poprzez piłkarzy, którzy najczęściej symulują na boisku, po kibiców, którzy popełniają wpisy jak powyżej. Niech sprawiedliwości stanie się wreszcie zadość. Niech giną w czeluściach polskiej piłki.
"Obyśmy dziś wygrali bo musimy się odbić i zdobyć 3 punkty, nawet 1-0 w 90 minucie z karnego po wcześniejszym nie odgwizdanym metrowym spalonym."
Ta drużyna nie ma honoru począwszy od prezesa, który jakiś czas temu kupił awans drużynie dziewczyn o dwa poziomy rozgrywkowe, poprzez piłkarzy, którzy najczęściej symulują na boisku, po kibiców, którzy popełniają wpisy jak powyżej. Niech sprawiedliwości stanie się wreszcie zadość. Niech giną w czeluściach polskiej piłki.
Było było. Pisaliśmy ze musimy wszystko jedno jak nawet d. 
My też dawno, nie broniliśmy się przed spadkiem. To zmienia perspektywę zakładam

My też dawno, nie broniliśmy się przed spadkiem. To zmienia perspektywę zakładam
Jakie jest stanowisko forum 
Nafciarze mają wygrać z Legią - przy naszym zwycięstwie ich nie wyprzedzimy w tabeli
Nafciarze mają zremisować - wyprzedzamy ich i wskakujemy na 2 miejsce w tabeli przy zwycięstwie
Ja jestem za tym aby ich dobić!

Nafciarze mają wygrać z Legią - przy naszym zwycięstwie ich nie wyprzedzimy w tabeli
Nafciarze mają zremisować - wyprzedzamy ich i wskakujemy na 2 miejsce w tabeli przy zwycięstwie
Ja jestem za tym aby ich dobić!
21-02-2026, 20:48
Stanowisko jest takie, że w perspektywie tylu meczy co zostało do końca sezonu, Petra nie jest kandydatem do mistrzostwa.
21-02-2026, 20:54
Wisła i tak skończy dużo niżej w tabeli niż obecnie są.
Jeśli mają się spiąć i zagrać ostatni dobry mecz w tym sezonie to niech to będzie dzis
Jeśli mają się spiąć i zagrać ostatni dobry mecz w tym sezonie to niech to będzie dzis
21-02-2026, 20:57
Życzeniowo to każda strata punktów przez Legię będzie cieszyć, aczkolwiek wyciąganie Legii za uszy przez wsparcie sędziów zaczęło się już wcześniej więc ...
Minimum X. Takie jest moje stanowisko i jutro mecz o 2 miejsce
Ale 2 też przyjmę z satysfakcją
Ale 2 też przyjmę z satysfakcją
21-02-2026, 21:15
(21-02-2026, 18:47)strzelisty jupiter napisał(a): Nie przypominam sobie, by na naszym forum ktoś kiedykolwiek pisał w stylu:
Bo u nas jest z kolei przegięcie w drugą stronę. U nas się pisze po wygranym 5-0 meczu np. "Gdyby przeciwnik wykorzystał swoją okazję na 1-0 w 5 minucie to byśmy przegrali" albo jak nas orżnie sędzia to się pisze "Powinniśmy wygrać mimo to" itd.
21-02-2026, 23:24
Spadkowicz też musi czasami wygrać.