Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
No i długo nie czekałem z odpowiedzią. No trudno. Liczyłem na remis.
Słaba ta Petra. A Legia bardziej Papszunowa już tym razem

Odpowiedz
Tak zwłaszcza przy symulowaniu jak prowadzi 1-0 Wink

Odpowiedz
Odniosłem wrażenie że po końcowym gwizdku najbardziej ulżyło Przybyłowi. Takiej radości i ekspresji to dawno nie widziałem

Odpowiedz
On tak zawsze, i zawsze mnie to bawi. Taki ekspresyjny fajrant

Odpowiedz
Z tą interpretacją zagrania ręką w polu karnym w obecnych czasach to mam wrażenie, że jest to odpowiedź "środowiska" na VAR. Wprowadzili im to ustrojstwo i przez długi czas nie mogli znaleźć antidotum i wiedzy, jak to obejść. I znaleźli na razie na to jedno zagarnie. Myślę że wraz z "rozwojem" wpadną na inne równie genialne rozwiązania i w innych krępujących VAR'owo sytuacjach, trzeba sobie w końcu jakoś radzić. To taka moja teoria spiskowa.
A tak twardo stąpając już po padole, to oglądam piłkę już grubo ponad 40 lat i nigdy nie miałem takich kłopotów z interpretacją zagrań ręką, zwłaszcza w polu karnym. Piłka to prosta gra, natomiast w tym elemencie to robią z tego jakąś czarną magię, ch.... wie o co chodzi.

Odpowiedz
Brawo Arka.
Ścierka wraca na swoje miejsce, pod kreskę.

Odpowiedz
Super. Nie wyglądało kompletnie na odrobienie strat przez pierwsze pół godziny.
Nauczka: nie rozgrywaj piłki od tyłu na klepisku. Ciekawe co nas czeka w Kielcach ale mam nadzieję że już nasi wiedzą co mają robić

Odpowiedz
Pom8jajac kapelę z zajezdni to kolejka pod nas... zaczynam się bać

Odpowiedz
Do przerwy na kadrę:
Lech - Raków
Widzew - Lech
Zagłębie - Lech
Lech - Nieciecza

Jagiellonia - Legia
Lechia - Jagiellonia
Jagiellonia - Piast
Jagiellonia - Wisła Płock
(w międzyczasie pewnie rozegrają zaległy z GieKSą u siebie)

My bardzo optymistycznie 10 punktów (nie wiem czy nie przesadnie optymistycznie), oni fajnie gdyby zdobyli 8. Nie liczę ich zaległego. Pozostanie osiem kolejek. Pasjonująca końcówka sezonu się zapowiada. Oby z happy endem.

Odpowiedz
Jeśli faktycznie nasza forma zwyżkuje to te 10 pkt powinno być. Zakładam remis w Łodzi, resztę trzeba kulnąć jeśli chcemy tego MP. Raków to chciałbym, żebyśmy się po nich przejechali, ot tak dla zasadyWink Reszta mogą być wygrane po strzelonej jednej bramceWink Ważny będzie rewanż z Finami, bez nerwówki jak najmniejszym nakładem sił.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości