Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
ja tam widzę bardziej 7 pkt Lecha, a Jagiellonia razem z zaległym (bo dlaczego nie) z 10-12

zresztą jak sobie przypomnę ile punktów przypisałem Lechowi w dwóch pierwszych meczach z Lechią i Piastem...

Odpowiedz
Z kim naszą porażkę przewidujesz?

Odpowiedz
Ja przewiduje jak Pan jupiter. Ale dużo będzie zależeć od tego meczu z Rakowem. Dobrze, że wygrali teraz, bo jakby dostali w plecy to bałbym się ich przełamania u nas (zgodnie z logiką ekstraklasy Wink). Nie ma starego Papszuna, to może będzie trochę łatwiej. W niedziele ma być 10 stopni i słoneczko, kurcze idealnie jakby Palmie przypomniał się Honduras jak za dzieciaka w chłodniejsze wieczory pykał z kolegami i żeby w końcu się odblokował.

Mecze z Zagłębiem i z Niecieczą to mecze obowiązkowe do wygrania, wiadomo różnie z takimi jest, ale no jakością powinni ich przytłoczyć. Ciężko na pewno będzie z Widzewem na tym ich kartoflisku, zaraz po meczu Pucharowym, gdzie mogą być ciężary.

Odpowiedz
(23-02-2026, 09:52)strzelisty jupiter napisał(a): Z kim naszą porażkę przewidujesz?

z Żydzewem i remis u siebie z Rakowem

Odpowiedz
Niespodziewanie spadamy na trzecie miejsce. Tego się nie spodziewałem po Zagłębiu w Gdańsku

Odpowiedz
Zagłębie które było tutaj wymieniane jako faworyt do spadku jeszcze kilka tygodni temu po wygranej z Lechią jest na 2 miejscu Smile

Odpowiedz
Widzew robi zakupy wewnątrz ekstraklasy.
Kapuadi za 3 mln euro sprzedany, 950 000 euro rocznej pensji, 250 000 euro za podpis

Ma rozmach skurwysyn, cytując klasyka.

Odpowiedz
Nie ma jak dać pomocna dłoń wewnętrznemu przeciwnikowi w klopotach finansowych Wink
Jeśli tyle dostał pensji to znaczy że reszta ma dwa razy tyle. Niedługo wszyscy będą chcieli tam grać

Odpowiedz
Najlepsze podsumowanie sprzedaży byłoby gdyby Kapuadi strzelił bramkę w ostatnie kolejce pieczętujac spadek Legii

Odpowiedz
A tydzień wcześniej zrobi karnego pieczetujacego spadek Widzewa

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: lechu91, Rybacki, 2 gości