Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
No dobra, można powoli już myśleć o rewanżu z Finami. Delikatna rotacja a przy korzystnym wyniku do przerwy w drugiej połowie kolejna wymiana składu. Ciekawi mnie bardzo obsada bramki, wydawać by się mogło, że w tym sezonie prawdopodobnie lepszej okazji do gry nie będzie. Z drugiej jednak strony wolałbym chyba nie kusić losu.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
To ostatnia szansa, żeby zagrał rezerwowy bramkarz. Jak już to poszło w tą stronę to może i Alex na środku i Gisli w środku. Reszta w miarę podstawowa bo za parę dni Raków.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Musi być jakaś przerwa w zwycięskiej serii. Rzadko kiedy da się wygrywać w kolejnych sześciu meczach, a zdecydowanie ważniejszy jest ten z Rakowem. W Częstochowie był remis, my i oni wysoko, a przy równej liczbie punktów na koniec sezonu w pierwszej kolejności znaczenie ma bilans bezpośrednich starć. Więc w niedzielę tylko wygrana się liczy.
Liczba postów: 204
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Wszystko ok, ale ja chcę widzieć Agnero od 1'. Zwłaszcza, że Ishak od początku wiosny wygląda średnio. Kiedy jak nie w takim meczu nasz potencjał ma się budować i ogrywać... A tak, to 11 zaproponowana przez secret brzmi super.
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
O tym kto zagra powinny decydować głównie badania. Jak wypoczęty to niech zapierdala co 3 dni. W Jadze w każdym meczu gra 45 letni Imaz i zwykle jest najlepszy na boisku.