Liczba postów: 91
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Z drugiej strony Plamen jest kimś takim jak był Bąkowski, czyli potencjalny następca który na treningach musi udowodnić, że się nada na bycie pierwszym bramkarzem. Ma to sens jeżeli w wychowankach nie widzą potencjału.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
A to nie jest tak że i Bąkowski i Pruchniewski są już odpaleni i będą szukać gdzieś indziej?
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Jeśli chodzi o Bąkowskiego to z tego co się orientuje to odszedł na wypożyczenie z opcją wykupu. Więc tutaj raczej postawili na niego krzyżyk w klubie. A Pruchniewski to nie mam wiedzy jakie plany mają na niego w klubie, ale patrząc na to przez pryzmat manewru z Plamenem to pewnie też do odstrzału.
Reputacja:
15
Tak naprawdę to Bąkowski szansy nigdy nie dostał ale widocznie ktoś w klubie go widział i stwierdził, że dziękuje ale nie chce go.
Liczba postów: 212
Reputacja:
7
Ishak o przyszłości:
"Mój kontrakt wygasa latem 2027. Jeśli nadal będę wywiązywać się z obowiązków, będę czuć się dobrze fizycznie i dostanę propozycję, rozważę ją w pierwszej kolejności. Lech zawsze będzie mieć pierwszeństwo. Jednak w przypadku gdy klub uzna, że już nie spełniam oczekiwań, nie porzucę futbolu, bo podoba mi się w Poznaniu. To żadna tajemnica, że czujemy się tutaj z rodziną bardzo dobrze. Dlatego niczego nie wykluczam"
Reputacja:
15
A czy to nie spowoduje blokady ściągnięcia realnej jedynki do klubu?
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Może u schyłku swojej kariery Ishak zaakceptuje rolę rezerwowego/asa w rękawie. Coś na wzór tego co ma w planach Barcelona z Lewym. Jeśli Ishakowi jest tu dobrze to i może będzie skłonny zakończyć karierę w Lechu.
Liczba postów: 83
Reputacja:
4
A możemy sobie pozwolić żeby zawodnik nr 13/14 do gry pobierał największą pensje w klubie ?