Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Z drugiej strony Plamen jest kimś takim jak był Bąkowski, czyli potencjalny następca który na treningach musi udowodnić, że się nada na bycie pierwszym bramkarzem. Ma to sens jeżeli w wychowankach nie widzą potencjału.

Odpowiedz
(23-02-2026, 12:22)rojber napisał(a): Paradoks jest taki, że zapewne go sprowadzili z myślą o obsadzie bramki po odejściu Mrozka tyle tylko, że tak na prawdę nie ma kiedy go sprawdzić w warunkach bojowych. Pytanie czy ktoś odważy się podjąć decyzję o jego przydatności i pozostanie w Lechu na podstawie suchych treningów. Nie ma co ukrywać, że wszystko w Lechu może tak się potoczyć, że czekać nas będzie przebudowa drużyny i dojdzie do tego być może jeszcze poszukiwanie jedynki bo Plamena odpalą.

Ja powiem więcej. Przecież w razie odejścia Mrozka i (miejmy nadzieję) mistrzostwa albo/i zdobycia Pucharu Polski, to będzie potrzebna i jedynka i gość do rywalizacji jako dwójka. Bo Bąkowski jest do końca tego roku wypożyczony (pytanie czy coś z niego będzie w ogóle), a Pruchniewski to też chyba nie jakiś wielki talent, bo jedynie trochę pograł w I lidze i stracił tam miejsce w składzie i wrócił do nas.

Odpowiedz
A to nie jest tak że i Bąkowski i Pruchniewski są już odpaleni i będą szukać gdzieś indziej?

Odpowiedz
Jeśli chodzi o Bąkowskiego to z tego co się orientuje to odszedł na wypożyczenie z opcją wykupu. Więc tutaj raczej postawili na niego krzyżyk w klubie. A Pruchniewski to nie mam wiedzy jakie plany mają na niego w klubie, ale patrząc na to przez pryzmat manewru z Plamenem to pewnie też do odstrzału.

Odpowiedz
Tak naprawdę to Bąkowski szansy nigdy nie dostał ale widocznie ktoś w klubie go widział i stwierdził, że dziękuje ale nie chce go.

Odpowiedz
(24-02-2026, 08:10)rojber napisał(a): Jeśli chodzi o Bąkowskiego to z tego co się orientuje to odszedł na wypożyczenie z opcją wykupu. Więc tutaj raczej postawili na niego krzyżyk w klubie. A Pruchniewski to nie mam wiedzy jakie plany mają na niego w klubie, ale patrząc na to przez pryzmat manewru z Plamenem to pewnie też do odstrzału.

Bąkowski ma chyba klauzulę taką jak zastosowali przy Mrozku, że tamci mogą wykupić, ale Lech ma pierwszeństwo z kolei odkupu. Tak mówili w którymś programie. Chociaż ręki nie dam sobie uciąć.

Odpowiedz
Ishak o przyszłości:
"Mój kontrakt wygasa latem 2027. Jeśli nadal będę wywiązywać się z obowiązków, będę czuć się dobrze fizycznie i dostanę propozycję, rozważę ją w pierwszej kolejności. Lech zawsze będzie mieć pierwszeństwo. Jednak w przypadku gdy klub uzna, że już nie spełniam oczekiwań, nie porzucę futbolu, bo podoba mi się w Poznaniu. To żadna tajemnica, że czujemy się tutaj z rodziną bardzo dobrze. Dlatego niczego nie wykluczam"

Odpowiedz
A czy to nie spowoduje blokady ściągnięcia realnej jedynki do klubu?

Odpowiedz
Może u schyłku swojej kariery Ishak zaakceptuje rolę rezerwowego/asa w rękawie. Coś na wzór tego co ma w planach Barcelona z Lewym. Jeśli Ishakowi jest tu dobrze to i może będzie skłonny zakończyć karierę w Lechu.

Odpowiedz
A możemy sobie pozwolić żeby zawodnik nr 13/14 do gry pobierał największą pensje w klubie ?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości