Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Fajny ten Widzew. Taki nie za ekstraklasowy.

Odpowiedz
Ja się wstrzymam z rechotem do przyszłej soboty. Na teraz wydaje się że oni są kompletnie bez mapy. Mam nadzieję że im nie podamy pomocnej tfu tfu ręki.
Pogoń nie lepsza. Ogólnie mecz dramat

Odpowiedz
Arka poleci. Z tego co pamiętam, to jak lecieli ostatnio, to też tak tracili punty w wydawałoby się wygranych meczach. Ich obrona to jest jakiś śmiech na sali.

Odpowiedz
Szkoda Arki. Ale kadrowo najsłabszą ma pakę jak na Ekstraklasę. W ogóle wg mnie ten Szwarga i tak tam dużo wyciąga z takiej zbieraniny. Solidny trener.

A Widzew, kurde boję się tego meczu, bo wstyd przegrać z tak beznadziejną drużyną. Swoją drogą to ten ich trener to jest taki parodysta, że szok. Zamiast szukać kwadratowych jaj to powinni od początku wziąć jakieś Ojrzyńskiego czy Zielińskiego to byłoby spokojne utrzymanie. Ale, że wzięli ściemniacza z zagranicy to efekt jest jaki jest.

Odpowiedz
Arka z Legią i Lechią okradziona z punktów przez sędziego.

Odpowiedz
@Kefas9494 pełna zgoda, ale nie podsuwaj im takich rozwiązań bo aż serce się śmieje na myśl jak przypakowany gwiazdami Widzew walczy w przyszłym sezonie o awans do Ekstraklasy
Patrząc na ich terminarz nie będą mieli łatwo bo wg mnie pewne 3 pkt mogą mieć tylko u siebie z Termalicą
GKS Katowice (w) - puchar
Lech (d)
Arka (w) - TU ARKA MUSI
Górnik (d)
Raków (w)
Bruk-Bet (d) +3p
Radomiak (w)
Motor (d)
Legia (w)
Lechia (d)
Korona (w)
Piast (d)

Odpowiedz
Czubak znowu ale chujnie zagrał. Dobrze że wzięliśmy Agnero.

Odpowiedz
Dobrze, że Górnik Zabrze w dupę. Złapali zadyszkę. Pięknie można byłoby im teraz odskoczyć.

Odpowiedz
Jak dla mnie to kompromitacja w podejściu do VAR gości przed monitorem i sędziego w derbach. Więcej kurwa slow motion.  Więcej "był kontakt". Shkurin po kartce nawet nie protestował. Wjebał się w cofaną nogę obrońcy i wystrzelił jak z katapulty. Sędzia pizda. Marciniak w takiej sytuacji by nie pękł i by podtrzymał.

Wynik dla nas bardzo dobry. Dla Lagii też Big Grin

Odpowiedz
Górnik mocno zwolnił, Motor i GieKSa umacniają się w środku tabeli, uciekając mistrzom świata i okolic na długość dwóch zwycięskich meczów.
Jutro remis w Białymstoku, wygrana w Poznaniu i kolejna piękna kolejka stanie się faktem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: lechu91, Rybacki, 2 gości