Liczba postów: 212
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Marciniaka to nawet by nie wezwali to monitora bo by byli zesrani. Dobrze że GKS odskoczył od spadkowiczów
Liczba postów: 556
Reputacja:
20
Ja wgl to mam największą bekę jak wielu jest święcie przekonanych, że Legia i Widzew nie spadną. Ale jak tak to kto spadnie? Można teoretycznie typować Termalice. Niestety jako ta druga to wymieniana jest Arka, ale słusznie i niesłusznie. Ordynarnie skręcona w dwóch meczach, a przecież ma też jeden zaległy. Także powalczą jeszcze. No i oprócz tej Arki i Bruk Betu to tak będąc szczerym inne drużyny mają swoje argumenty i coś tam grają. Wymownym jest to, że na 14 miejscu jest Lechia z Bobckiem, która coś tam gra.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Arka ma swój stadion gdzie punktuje. Remis lub zwycięstwo ale faktycznie trudno wytypować spadkowiczy.
Liczba postów: 795
Reputacja:
34
.Możliwe. To nie tłumaczy jednak tego z gwizdkiem, do którego należała decyzja
Liczba postów: 212
Reputacja:
7
Podoba mi się podejście jak w lidze angielskiej, że jeśli dla VAR sytuacja niejasna 50/50 to nie wołają sędziego tylko podtrzymują decyzję sędziego z boiska. Karny dla GKS dzisiaj właśnie z takich 50/50 i wg mnie nie powinno być karnego bo oglądając powtórki to nie wiadomo czy padolino czy faul
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
Raczkowski. To ten co mecz w Białymstoku przerwał, bo mu wywiesili transparent na jego kolegę? Drukarz zasrany, powinni to wieszać wszędzie, na każdym meczu. To co teraz sędziowie odwalają to nie może być przypadek.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Tak będzie dopóki kluby się nie skrzykną i coś z tym nie zrobią.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
Karny dla Jagi odwołany. Zaczęło się
Szmyt jest szybki.
Pytanie. Jest ostatnia kolejka i Jaga wygrywając zdobywa MP wrzucając Legie do spadku. V-mistrzem zostaje Lech.
Co wybieracie?