Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Marciniaka to nawet by nie wezwali to monitora bo by byli zesrani. Dobrze że GKS odskoczył od spadkowiczów

Odpowiedz
Ja wgl to mam największą bekę jak wielu jest święcie przekonanych, że Legia i Widzew nie spadną. Ale jak tak to kto spadnie? Można teoretycznie typować Termalice. Niestety jako ta druga to wymieniana jest Arka, ale słusznie i niesłusznie. Ordynarnie skręcona w dwóch meczach, a przecież ma też jeden zaległy. Także powalczą jeszcze. No i oprócz tej Arki i Bruk Betu to tak będąc szczerym inne drużyny mają swoje argumenty i coś tam grają. Wymownym jest to, że na 14 miejscu jest Lechia z Bobckiem, która coś tam gra.

Odpowiedz
Arka ma swój stadion gdzie punktuje. Remis lub zwycięstwo ale faktycznie trudno wytypować spadkowiczy.

Odpowiedz
.Możliwe. To nie tłumaczy jednak tego z gwizdkiem, do którego należała decyzja

Odpowiedz
Podoba mi się podejście jak w lidze angielskiej, że jeśli dla VAR sytuacja niejasna 50/50 to nie wołają sędziego tylko podtrzymują decyzję sędziego z boiska. Karny dla GKS dzisiaj właśnie z takich 50/50 i wg mnie nie powinno być karnego bo oglądając powtórki to nie wiadomo czy padolino czy faul

Odpowiedz
Raczkowski. To ten co mecz w Białymstoku przerwał, bo mu wywiesili transparent na jego kolegę? Drukarz zasrany, powinni to wieszać wszędzie, na każdym meczu. To co teraz sędziowie odwalają to nie może być przypadek.

Odpowiedz
Tak będzie dopóki kluby się nie skrzykną i coś z tym nie zrobią.

Odpowiedz
(01-03-2026, 09:17)Lucyferek napisał(a): Raczkowski. To ten co mecz w Białymstoku przerwał, bo mu wywiesili transparent na jego kolegę? Drukarz zasrany, powinni to wieszać wszędzie, na każdym meczu. To co teraz sędziowie odwalają to nie może być przypadek.

Oczywiście że nie jest to przypadek. Raczkowski z Warszawy, Pskit z Łodzi. Wiadomo kluby z których miast walczą o utrzymanie z Arką. Następnym razem niech dadzą Arce sędziego z Bytomia.

Odpowiedz
Karny dla Jagi odwołany. Zaczęło się
Szmyt jest szybki.

Pytanie. Jest ostatnia kolejka i Jaga wygrywając zdobywa MP wrzucając Legie do spadku. V-mistrzem zostaje Lech.
Co wybieracie?

Odpowiedz
"trudne się wylosowało" Big Grin ale wybieram MISTRZEM JEST LECH Smile

No takiego karnego nie chciałbym dostać przeciwko nam, był ten ruch ręką i w dupie mam czy powyżej rękawka czy ciutkę poniżej, chyba ogólnie jest, że atakujący ma mniej "manewru" do zagrywania ręką.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, 6 gości