Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ale była ręka więc nie za bardzo rozumiem gdzie problem jest.

Odpowiedz
Trudne nie? Wink Ja nie wiem. Jakoś odruchowo się nie martwię że teraz prowadzą.

A nie było dyskusji przy okazji rękawka Ishaka w meczu z Zagłębiem? Jeśli jest dozwolona cześć ręki to nie powinno mieć znaczenia czy był ruch czy nie

Odpowiedz
Tutaj chyba jednak odbiła się poniżej rękawka, tzn jedna powtórka pokazywała na rękawku, a druga pod na zgięciu łokcia.
No z jednej strony szkoda, że prowadzą bo mimo wszystko z nimi walczymy o mistrza, no ale kroczek żeby kurwy spuścić jest bardzo kuszący. Choć widać po pogoni, że wystarczy 3 mecze wygrać i nagle "walczysz o puchary"

Odpowiedz
na razie to już jest dwa zero i coś czuje, że Marek się będzie powoli pakował.

Odpowiedz
(01-03-2026, 16:12)marekst napisał(a): Tutaj chyba jednak odbiła się poniżej rękawka, tzn jedna powtórka pokazywała na rękawku, a druga pod na zgięciu łokcia.
No z jednej strony szkoda, że prowadzą bo mimo wszystko z nimi walczymy o mistrza, no ale kroczek żeby kurwy spuścić jest bardzo kuszący. Choć widać po pogoni, że wystarczy 3 mecze wygrać i nagle "walczysz o puchary"

No kuszący Wink

Odpowiedz
Ja wolałbym jednak remis. Kolejorz przede wszystkim. 
Że też te nasze gamonie nie dali rady ściągnąć Pululu tylko poszli po to "sojowe latte" jak tu Ktoś wcześniej użył tej jakże trafnej metafory

Odpowiedz
Jeszcze można o niego powalczyć kontrakt wygasa i pewnie zostanie w mistrzu Wink

Odpowiedz
(01-03-2026, 16:17)galis napisał(a): Ja wolałbym jednak remis. Kolejorz przede wszystkim. 
Że też te nasze gamonie nie dali rady ściągnąć Pululu tylko poszli po to "sojowe latte" jak tu Ktoś wcześniej użył tej jakże trafnej metafory

Mówisz masz. Bardzo dobry wynik

Odpowiedz
(01-03-2026, 16:17)galis napisał(a): Ja wolałbym jednak remis. 

Mówisz i masz, Jaga strzela 4 bramki, kurwy ani jednej a i tak remis wywożą... Ekstraklasa...

Odpowiedz
Bardzo dobry wynik dla Nas.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: lechu91, Rybacki, 2 gości