Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nikt nie pamięta czy jak ktoś gra po paru latach. Liczy się mistrz! A jak zdobyty kogo to za rok dwa trzy będzie obchodziło.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
12-03-2025, 17:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2025, 17:38 przez joseph.)
No patrz, a ja dokładnie pamiętam jak beznadziejni byli w sezonach mistrzowskich Piast, Śląsk czy Zagłębie Lubin. Dokladnie. Jednorazowe wyskoki z przypadku. Chyba nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojego ostatniego posta. Majster jest ważny, ale niech to nie będzie jednosezonowy łabędzi śpiew, tylko trwała dominacja i sukcesywne nadrabiabie dystansu do Europy. Inaczej za rok, dwa zostanie Ci tylko walenie kapucyna do statystyk. Bo za dwa sezony nikt nie będzie pamiętał nie tylko o stylu, ale i o tym, że w ogóle mialeś majstra w 2025 roku. Liczyć się bedzie tylko to, jak silny jesteś tu i teraz.
Reputacja:
3
Nie no chwila ja pamiętam każdego mistrza Lecha w erze Rutka plus pamiętny PP Warszawski i Chorzowski oraz wojaże po Bydgoszczach czy Warszawach. Ale średnio mnie obchodzi co grał Piast czy Zagłębie mogą sobie wpisać do gabloty mistrzostwo i tyle. Za ładną grę nic nie dają. Jak dla mnie też Lech może kaleczyć co sezon nie miłosiernie, strzelać jedną bramkę dupą w 90 minucie meczu byle co sezon był mistrz. To się dla mnie liczy a nie kto jak gra.
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Koniec końców liczy się to co w gablocie.
Reputacja:
3
Dokładnie taka Pogoń też może wrzucić do gablotki 5:0 z nami i co z tego? kogo obchodzi jeden mecz. My mamy 8 mistrzostw oni gówno.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Liczy się to co tu i teraz, a teraz gramy o mistrzostwo. Przestanmy myśleć o przyszłości bo potem nie ma radości. A i najważniejsze... Polska piłka i budowanie coś na przyszłość ?
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
12-03-2025, 22:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2025, 22:17 przez joseph.)
Chyba niewiele zrozumieliście z mojego posta. EOT
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Sędziuje... Daniel Stefański. Z całym szacunkiem, ale to już nie jest kategoria i gatunek meczu dla niego... futbolowi bogowie miejcie nas w opiece.
Reputacja:
3
Grać swoje, pytanie ile i czy dziś pogra pierwszy skład Jagi w Belgii.