Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ale cię typ dojeżdżał aż mi ciebie żal.. leczysz to chociaż? Bo taka nieprzepracowana trauma to może ci zostawić i zostawiła ślad na psychice na całe życie. Można ci jakoś pomóc?

Kolego trenera rozlicza się po sukcesach jakie osiąga. Na cztery możliwe w tym sezonie z dwóch odpadł i ich nie będzie zostały dwa! LKE i mistrz i zobaczymy jak mu pójdzie.
Aaa zapomniałem ty jesteś z Grodziska ciebie podniecają i jarają wicemistrzowie, prawie zdobywcy PP czy uczestnicy pucharu UEFA które tak dzielnie wiszą wypisane na waszym stadionie. No to tym bardziej gratuluję! same sukcesy możesz tam wypisywać.

A jak tam kolego wyjebanie zimą Alego za darmo i sprzedaż za grosze Walemarka? Udało się? przyszły za darmo (bo klub ogłosił, że nie ma siana) te koty stalowe które z tą samą baa nawet z większą jakością grają co mecz i są niezniszczalne? No powiedz koledze z forum. Może jak złe mecze oglądam...

Odpowiedz
(07-03-2026, 10:02)Skorpion napisał(a): Ważna żeby wygrać i nie dać tlenu Widzewowi jak Jaga Lechii. Słaba szydera Antonio

Szyderę to Ty uprawiasz. Szyderę z kibicowania. Jak Ty przeżyłeś gdy będąc w II lidze po zakończonym meczu stsdion śpiewał pewną piosenkę?

Odpowiedz
Bo nie mam takiego zdania jak większość osób tutaj ojejej. Jak ty żyjesz w dorosłym życiu jeśli zwykła dyskusja na forum cię przerasta. Współczuje

Odpowiedz
Jak mnie przerasta? O czym Ty gadasz dzieciaku? Big Grin

Odpowiedz
Ojej dzieciaku. No tak brak argumentów. Zawsze możesz jak na starym forum zajechać z nuty że jesteś starym użytkownikiem więc mam się zamknąć

Odpowiedz
Jagiellonia słabo radzi sobie z grą na jednym froncie Smile

Odpowiedz
(07-03-2026, 14:18)Skorpion napisał(a): Ojej dzieciaku. No tak brak argumentów.  Zawsze możesz jak na starym forum zajechać z nuty że jesteś starym użytkownikiem więc mam się zamknąć

Ale argumentów na co?

Odpowiedz
Oczekiwania na dziś poza naszą wygraną:
Korona
Piast

Odpowiedz
(07-03-2026, 15:26)strzelisty jupiter napisał(a): Oczekiwania na dziś poza naszą wygraną:
Korona
Piast

Ja bym nie pogardził wygrana Brukbetu żeby wywarli większą presję na Legii i Widzewie.

Odpowiedz
Ja jednak wolę by Korona i Piast skutecznie uciekały wspomnianej dwójce.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 23 gości